1THE9 vorbește despre noul album, controversele programelor de supraviețuire și altele

1THE9 Talks About Their New Album, Audition Show Controversies, And More

Trupa 1THE9 are prima revenire!

Pe 17 octombrie, 1THE9 a avut conferința de presă pentru revenirea cu al doilea mini-album „Blah Blah„, unde membrii au răspuns la întrebările puse de jurnaliști.

Shin Yechan a dezvăluit că toți membrii au luat parte la producerea albumului, explicând: „Producătorul Primeboi ne-a trimis instrumentalele melodiilor, iar noi am scris versurile și am compus melodia. Am realizat albumul în timpul nopților când stăteam împreună și discutam, iar, datorită acestui lucru, e atât de prețios și semnificativ~„.

1THE9 este un grup format din cei nouă câștigători ai programului de supraviețuire de la MBC, „Under 19„. Chiar dacă este un grup de la MBC, 1THE9 nu a avut multe șanse să apară la alte emisiuni ale canalului. În această privință, Lee Seunghwan a spus: „Este ceva pentru care noi trebuie să muncim împreună. Dacă vom munci din greu și mai bine, cred că MBC ne va acorda și nouă mai multe șanse.

Grupul a mai fost întrebat despre gândurile lor în legătură cu recentele controverse ale programelor de supraviețuire de la MNET, iar Shin Yechan a răspuns: „Și noi suntem de la un program de supraviețuire. Am auzit știrile, și am putut înțelege cum se simțeau stagiarii. Înțeleg că unii dintre ei s-au antrenat până la 10 ani, și când mă gândesc la ce au simțit ei, mă întristez.

Recentul mini-album „Blah Blah” conține șase cântece noi, iar melodia de titlu „Blah” este o piesă dance în stil future R&B ce oferă un vibe ca de vis, iar versurile vorbesc despre dorința de a șopti cuiva iubit cât e ziua de lungă.

Ascultați noua melodie mai jos!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s