[CCC] Krystal criticată pentru că nu a scris pe Instagram un mesaj de rămas-bun pentru Sulli

Image result for krystal jung

În urma veştilor şocante despre decesul lui Sulli, mai multe celebrităţi şi-au exprimat durerea şi condoleanţele prin intermediul reţelelor de socializare. Totuşi, fosta colegă de trupă a acesteia, Krystal, a ales să nu vorbească în public despre respectiva tragedie, fapt pentru care a fost atacată de internauţii coreeni.

În ciuda faptului că artista a fost prezentă la funeraliile lui Sulli şi a stat trei zile pentru a ajuta cu pregătirile, mai mulţi internauţi au atacat-o pentru că „nu a scris o postare de rămas-bun”.

Comentarii: Korea Econ via Nate:

1. [+5,226, -34] Oamenii chiar nu se schimbă. Au înnebunit?

2. [+5,074, -39] Persoanele care lasă comentarii urâte nu se vor schimba niciodată. Numai ţinta lor va fi alta.

3. [+4,257, -53] Dintre toţi oamenii ㅋㅋㅋ Vă rog, implementaţi cu forţa ca oamenii să poată comenta numai după numele lor adevărate, iar pe hateri să-i daţi în judecată.

4. [+275, -0] Nu-i prea cunosc personalitatea lui Krystal… dar poate nu e genul care să scrie postări de comemorare pe Instagram?? De ce oamenii îi cer să scrie una? Nici eu nu postez pe Instagram…

5. [+253, -1] Dacă ar fi scris o postare de rămas-bun, oamenii ar fi atacat-o pentru cum e în stare să posteze pe reţelele de socializare într-un astfel de moment. Dacă jurnaliştii scriu despre procesul funeraliilor, oamenii îi critică pentru că invadează intimitatea cuiva. Dacă nu o fac, sunt criticaţi pentru că nu s-au dus la funeralii. E un caz în care nu vei câştiga nicidecum.

6. [+174, -3] Of… sunteţi bolnavi. Opriţi-vă.

7. [+161, -3] Uneori, eşti copleşit de durere, încât nu poţi nici măcar să apeşi pe un buton. La fel cum majoritatea membrilor de familie nu vor psta pe Instagram dacă ar deceda cineva de-al lor (cu toate că am văzut cum unii o fac)…

8. [+117, -2] E extrem de îndurerată, chiar nu puteţi să  o lăsaţi în pace, nebuilor? Lumea asta e prea obsedată de reţelele de socializare.

9. [+113, -8] Îi consider ciudaţi pe oamenii care scriu postări de comemorare pe internet. Ştiu o persoană a cărei bunică s-a stins din viaţă, iar aceasta a postat pe Kakao: „Odihneşte-te în pace, bunico”.

10. [+84, -1] Probabil asta o face o prietenă adevărată… se vede că e prea îndurerată să deschidă măcar Instagramul şi să scrie ceva. A pregătit procesul de funeralii timp de trei zile şi şi-a împărţit durerea cu toţi oamenii de acolo. Asta înseamnă un prieten adevărat. Alte prietene apropiate de-ale lui Sulli, IU şi Taeyeon, nu au postat nici ele vreun mesaj… sunt prea ocupate plângând-o pe Sulli.

Comentarii via Naver:

1. [+2,004, -12] O prietenă apropiată de-a ei şi-a pierdut viaţa, chiar credeţi că va sta în telefon în acest moment? Poţi să comemorezi pe cineva doar postând pe Instagram? Nu e mai important faptul că a fost la funeraliile lui Sulli? E destul.

2. [+1,443, -2] Krystal a fost şi la ritualul de rămas bun al lui Jonghyun, unde a stat trei zile. La fel şi pentru Sulli… uneori, nu trebuie să arăţi cât de îndurerat eşti pentru a demonstra asta.

3. [+1,143, -5] Sunteţi nişte zombaţi. Sper să postaţi şi voi pe Instagram când se vor duce din viaţă părinţii voştri.

4. [+518, -8] E la funeralii, e într-o stare de doliu… de ce ar trebui să posteze ceva? Krystal a stat lângă ea ca o soră… nu o mai criticaţi fără să ştiţi.

5. [+94, -1] Mi se pare mai ciudat să văd oameni care postează pe Instagram poze cu flori albe, când află de fiecare dată că a decedat cineva. Să înţeleg că haterii îi comemorează pe ei duşi din viaţă doar în acest fel? Ceea ce face Krystal e ceva normal… prietena ei e moartă, ce contează dacă va posta ceva pe Instagram sau nu?

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s