Victoria din f(x) le închide gura haterilor

victoria

Pe Weibo, Victoria a primit critici pentru că nu a postat despre moartea tragică a prietenei și fostei membre f(x), Sulli. Victoria are un mesaj pentru hateri : „Vă rog să nu arătați cu degetul spre viețile altora.”

Pe 17 octombrie, ziua înmormântării private a lui Sulli, Victoria a răspuns acestei critici și a spus multe altele într-o postare Weibo.

În această postare, ea vorbește despre scopul rețelelor de socializare, despre răspândirea zvonurilor false și despre acuzațiile aduse de internauți. Ea atrage atenția asupra unui comportament rănitor, sfătuindu-i pe internauți să nu „depășească limita” și să își reexamineze propriile vieți.

De când postatul pe Weibo, Wechat Moments, Instagram a devenit regulă? Poate măsura moralitatea, poate măsura relațiile interpersonale, vă poate măsura emoțiile, poate măsura tot ceea ce doriți să măsurați. Platformele publice sunt locuri pentru a împărtăși lucrurile cu toată lumea, de când au devenit locuri pentru a face cascadorii publicitare?

Postează dacă vrei să postezi, nu posta dacă nu vrei să postezi. Nu există empatie, doar purtătorul știe unde îl bate pantoful. Dacă doriți să urmăriți o cascadă publicitară, să vă descărcați, să creați zvonuri, atunci mergeți mai departe. Nu sunt chiar atât de uimitoare, dar, decât să mă prefac, mai bine trăiesc un pic mai realist.

Vă rog să vă retrageți declarațiile pentru care nu vă puteți asuma responsabilitatea, cum ar fi „este înfricoșător dacă vă gândiți la asta”, „Am auzit asta și așa mai departe ”, „este foarte posibil”, „cred”. Dacă aveți timp pentru a crea aceste povești, de ce nu faceți ceva care să fie semnificativ. Nu lăsați aceste lucruri să devină tot ceea ce sunteți. Nu puteți găsi un sentiment de prezență într-o lume falsă.

Oamenii au o singură viață, nu permiteți să vă pierdeți vremea. Vă rog să nu îndreptați degetele spre viața altor persoane, sfaturile și sugestiile prietenoase au și ele limitele lor și nu depășiți linia. Când viața ta este în dezordine, ce drept ai pentru a le arăta celorlalți ce să facă și ce să nu facă?

Viața tuturor este unică, cine are de fapt calificări mai bune decât alții pentru a-i învăța pe alții cum să trăiască? Gestionează-te bine, trăiește în clipa respectivă, ai o conștiință curată și este destul de bine. Unele cuvinte mai bine rămân păstrate în inimă și rămân nespuse.

 

Sursa

3 gânduri despre „Victoria din f(x) le închide gura haterilor

 1. LunganMariana

  Bravo ei👏Sper ca ușor ,usor artistii, sa prindă mai mult curaj, si să le dea peste nas acestor „oameni”, care nu au nimic mai bun de facut cu viata lor decât să critice, sa judece,si sa isi dea cu parerea.Sper sa înceapă să lupte si sa isi dea seama ca ei trebuie să fie cei mai importanti ,ca ei conteaza, nu ce spun niste „caractere” ce stau ascunse in spatele tastaturii.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Dana

  Foarte bun mesajul ei, bravo!
  Unii oameni chiar nu au limite, sa critici pt ca nu a postat pe rețele de socializare un eveniment atât de tras si poate foarte șocant pentru ea, mi se pare atât de prostesc/ tâmpit/idiot lucru. Alți pur si simplu nu judeca, la alta explicatie n-am putut ajunge pt acei oameni.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s