Moon Geun Young explică de ce P.O din Block B este tipul ei ideal de bărbat

În episodul din 19 octombrie al emisiunii „Amazing Saturday” de pe tvN, Moon Geun Young și Kim Seon Ho au apărut drept invitați pentru a promova noua lor dramă, „Catch the Ghost”.

În timpul apariției precedente a lui Moon Geun Young la emisiunea „Those Who Cross The Line” de pe MBC, aceasta l-a numit pe P.O drept tipul ei ideal de bărbat. În „Amazing Saturday”, actrița l-a întâlnit pe P.O în viața reală pentru prima dată şi a explicat mai detaliat de ce l-a ales pe acesta.

Boom a întrebat-o pe Moon Geun Young: „Ai dezvăluit că P.O este tipul tău ideal de bărbat în trecut. Sunt sigur că eşti jenată un pic să-l întâlneşti acum pe P.O în viața reală. Cum te simți? ” Actrița a răspuns:„ Este foarte simpatic, iar zâmbetul lui este drăguț. L-am ales ca tipul meu ideal de bărbat pentru că îmi plac oamenii ce au un zâmbet drăguţ. ”

Pe măsură ce se desfăşura jocul, P.O a aruncat o privire la răspunsurile lui Moon Geun Young și a observat că acestea erau asemănătoare cu ale lui. El a comentat: „Cred că avem o mulțime de lucruri în comun.” Boom l-a luat prin surprindere și a spus: „Numește trei lucruri pe care le aveți în comun”. PO a răspuns cu seriozitate: „Zâmbetul ei este drăguţ, are o voce frumoasă și este foarte prietenoasă.„ Hyeri a glumit puțin pe seama lui P.O, adăugând: „Tu ești singurul care ia asta în serios.”

Pe tot parcursul emisiunii, alți membri ai distribuției au continuat să-l tachineze pe P.O, iar când acesta continua să râdă în timp ce rezolva prima rundă, membrii distribuției au întrebat în glumă: „De ce râzi? Încerci cumva să îi atragi atenția lui Moon Geun Young? ”

Între timp, noua dramă a lui Moon Geun Young, „Catch the Ghost”, urmează să aibă premiera pe 21 octombrie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s