Moon Geun Young explică motivul pentru care a ales să revină pe micile ecrane, după 4 ani, în “Catch The Ghost”

K-drama “Catch The Ghost” le oferă telespectatorilor noi poze din spatele scenei și alte informații motivante pentru a începe să urmărească serialul.

„Catch the Ghost” va spune povestea unei echipe de polițiști care păzește metroul și care încearcă să vâneze un criminal în serie infam cunoscut sub numele de „fantoma de la metrou”. Moon Geun Young joacă rolul ofițerului începător pasional Yoo Ryung, în timp ce Kim Seon Ho joacă rolul superiorului ei ultra riguros Go Ji Seok.

Cu o zi înainte de premiera dramei, echipa împărtășit o nouă prezentare din culise pentru Moon Geun Young și Kim Seon Ho. Cei doi actori sunt super dedicați rolurilor lor, verificându-și rolurile scrise și monitorizând ecranele în timpul pauzelor pentru a se asigura că au filmat scenele perfecte. Camaraderia lor continuă chiar și atunci când camerele de filmare nu merg, împărtășind conversații amuzante și discutând în profunzime personajele.

Moon Geun Young a spus și care a fost motivul pentru care a decis să aleagă „Catch the Ghost” ca prima sa dramă din ultimii patru ani. Ea a explicat: „Am văzut că povestea rapidă este atât de distractivă. Plângem, râdem, alergăm și apoi devenim serioși. Am simțit un sentiment de confort și căldură cu această dramă.” Ea a continuat :„ Pentru a fi sinceră, sunt un pic îngrijorată și simt presiunea, dar mă distrez la filmări. Sper ca această energie distractivă să apară și în personajul meu și în dramă.”

Drama “Catch the Ghost” are premiera în data de 21 octombrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s