Fantagio pune capăt disputelor contractuale cu actorii

În cele din urmă, Fantagio a pus capăt disputelor legale cu unii dintre actorii agenției după aproape un an și jumătate.

În mai 2018, actori, printre care Kang Han Na, Im Hyun Sung, Kang Hae Lim și Choi Yoon Ra, au solicitat Asociației de Management al Divertismentul Coreean medierea disputelor în vederea rezilierii contractele exclusive cu Fantagio. Începând cu Kang Han Na în martie, toți actorii au recunoscut valabilitatea contractelor lor cu Fantagio și s-au întors la agenție pentru a-și relua activitățile.

Reprezentanții lui Choi Yoon Ra și ai lui Kang Hae Lim au declarat: „Ne cerem scuze pentru îngrijorarea multor persoane, inclusiv a echipei de conducere de la Fantagio în perioada recentă de ajustare. Mulțumim tuturor reprezentanților Fantagio care au înțeles pozițiile noastre și au oferit atenţie în timp ce am ajuns la un acord. Vă rugăm să continuați să arătați interes și dragoste pentru noi, deoarece intenționăm să răsplătim prin participarea la activități minunate cu Fantagio.”

De asemenea, Fantagio a declarat: „Choi Yoon Ra și Kang Hae Lim s-au întors oficial la Fantagio. Plănuim să oferim sprijinul nostru maxim pentru a asigura creșterea lui Choi Yoon Ra și a lui Kang Hae Lim și promovări stabile în industria divertismentului.

Avocații Kim Tae Woo și Lee Chun Sang, care au acționat ca reprezentanți legali ai companiei Fantagio, au spus: „Câștigul Fantagio împotriva tuturor artiștilor care au fost implicați în disputele contractuale cu agenția nu are precedent în istoria disputelor contractuale între celebrități și agenții.” Au explicat în continuare: „Hotărârea instanței a fost o decizie agreabilă, care a luat în considerare importanța îndeplinirii cerințelor unui contract pentru o creștere sănătoasă a industriei divertismentului și a stabilit un punct de referință important pentru disputele contractuale viitoare. „.

Drept urmare, toți cei patru actori s-au întors la Fantagio, unde își vor relua activitățile. Le dorim mult succes!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s