I.O.I nu va putea reveni nici în decembrie?

I.O.I Reportedly Reuniting With 9 Members

Un purtător de cuvânt al trupei I.O.I a vorbit despre posibilitatea de a amâna revenirea grupului și mai mult decât era presupus inițial.

Inițial, s-a stabilit că I.O.I va avea revenirea anticipată în octombrie, cu doar nouă membre, fără Jeon Somi și Yoo Yeonjung. Însă, în urma deciziei de a schimba melodia de titlu, revenirea a fost amânată pentru luna decembrie.

Pe 16 octombrie Fantagio Entertainment a anunțat că Choi Yoojung din Weki Meki va lua o pauză de la activități din motive de sănătate. După anunț, un purtător de cuvânt al trupei I.O.I a răspuns la întrebările privind posibilitatea trupei de a reveni în decembrie, după cum era plănuit.

După amânarea revenirii din octombrie a trupei, nu am ajuns la nici o decizie finală privind programul membrelor pe viitor„, a spus reprezentantul grupului.”Chiar dacă s-a spus că fetele vor reveni în decembrie, niciodată nu a fost decis în mod oficial că revenirea va avea loc în decembrie. La moment suntem în toiul unor discuții interne în urmă cărora vom decide dacă grupul va reveni la sfârșitul acestui an sau la începutul anului viitor.”

Rămâneți alături de noi pentru mai multe actualizări.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s