Kang Daniel vorbeşte despre fanii săi, albumul de debut şi altele în interviul pentru „High Cut”

Kang Daniel a fost model pentru revista High Cut, oferind şi un interviu, în care a vorbit despre primul său album, iubirea pentru fani şi ce scopuri are de viitor.

Artistul a început să vorbească despre primul său album intitulat „Color on Me„: „În acest album am vrut să arăt ambiţia mea pentru muzică, pe care intenţionez să o prezint şi pe viitor. Nu credeam că atâţia oameni mă vor susţine. Le sunt recunoscători fanilor are au crezut în mine şi m-au aşteptat. S-au întâmplat multe lucruri şi sunt sigură că aceştia erau neliniştiţi, aşa că era recunoscători că au rămas lângă mine. Sunt entuziasmat când mă gândesc la lucrurile pe care le voi face pe viitor. E abia începutul pentru Kang Daniel.”

Artistul a mai vorbit cu afecţiune şi despre DANITY, numele fanclubului său oficial. Acesta a spus: „Lumea a trimis diferite sugestii şi toate aveau nişte semnificaţii minunat. Erau şi o grămadă amuzante. DANITY era atât de special, încât m-am gândit: „Cum de le-a venit în gând una ca asta?” şi mă bucur că tuturor le place. Respectând semnificaţia numelui, sper să avem numai amintiri frumoase cu fanii mei.”

Întrebat despre ce fel de viitor vrea să aibă, Daniel a răspuns: „Cu toate că nu ştiu când se va încheia această cale, sper că atunci când voi privi înapoi, voi putea spune că am muncit mult şi  am dus o viaţă decentă. Trebuie să depun efort pentru a fi o persoană bună. Nu vreau să am regrete pe viitor, aşa că vreau să dau tot ce am mai bun.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s