Kim Hye Yoon râde de diferența uriașă de înălțime dintre ea și partenerii săi din “Extraordinary You”

K-drama “Extraordinary You” a lansat noi filmări din spatele scenei cu Kim Hye Yoon, Rowoon din SF9 și Lee Jae Wook.

Videoclipul începe cu Rowoon din SF9 și Lee Jae Wook filmând o scenă în care se înfruntă. Kim Hye Yoon stă lângă ei, dar nu se mai vede, deoarece partenerii ei masculini sunt mult prea înalți. Ea comentează în glumă: „Vă rog să mă includeți. Mă simt părăsită.”

Rowoon se apleacă apoi se apleacă apoi și ajunge în dreptul umărului lui Kim Hye Yoon, iar Lee Jae Wook spune: „Așa te uiți tu la noi.” Kim Hye Yoon refuză să creadă asta și îl face pe Rowoon să se ridice, dar apoi realizează că într-adevăr îi ajunge doar până la umăr acestuia. Apoi le cere celor doi să se aplece din nou.

Rowoon și Lee Jae Wook se prefac apoi că filmează scena dintr-o altă perspectivă, mai de jos,  ghemuindu-se astfel încât să fie mai mici în înălțime decât Kim Hye Yoon.

Membrii distribuției continuă să se tachineze reciproc în platouri, Lee Jae Wook analizând o fotografie cu actrița copil care interpretează pe versiunea mai tânără a lui Kim Hye Yoon. El comentează: „Este foarte drăguță, nu se potrivește cu tine deloc”. Kim Hye Yoon se răzbună mai târziu pe Lee Jae Wook strigându-l cu numele de Haru (personajul lui Rowoon) în timpul unei scene, chiar dacă Rowoon nu era acolo în acel moment. Lee Jae Wook întreabă de ce nu-i vorbește dulce, dar când ea o face, reacționează negativ și îi spune: „De aceea!

În altă scenă din culise, Kim Hye Yoon se distra cu Rowoon și i-a spus: „Din ultimul videoclip din spatele scenei mi-am dat seama că te-am lovit foarte mult.” Într-o altă filmare, Rowoon se panichează de o insectă care aterizează pe el, iar Kim Hye Yoon îl scapă de ea. El o face apoi să râdă, prefăcându-se că nu a avut nicio problemă și că este cool.

Voi urmăriți serialul în care joacă cei trei?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s