Kim Min Kyu, Jin Se Yeon, Lee Si Eon și alții și-au confirmat apariția într-un nou serial istoric

Kim Min Kyu, Jin Se Yeon, Lee Si Eon, And More Confirmed For Upcoming Historical Drama

Au fost confirmaţi actorii principali ai noii drame istorice marca TV Chonsun, intitulată Selection – Girls’ War!

‘Selection – Girls’ War’ este o producție istorică fantastică prezentând povestea unei competiții acerbe, ce are loc pentru a se alege o nouă regină, singura persoană din regat care are putere fără a fi înrudită cu familia regală.

Jin Se Yeon este cea care o va juca pe Kang Eun Bo, o femeie care dorește să devină regină pentru a află adevărul din spatele asasinării surorii ei gemene. Deși poate părea slabă, este determinată și dispusă să accepte orice provocare pentru a-și atinge scopurile. Jin Se Yeon va aduce la viață acest personaj, câștigând cu siguranță simpatia telespectatorilor.

Kim Min Kyu acceptă provocarea primului rol într-un serial istoric. El îl va juca pe Yi Kyung, un prinț inteligent și chipeș care devine în mod firesc rege, fiind singurul moștenitor al liniei directe din familia regală. Kim Min Kyu speră să reușească să portretizeze personajul care trece prin numeroase transformări de caracter, încercând să înțeleagă ce înseamnă să fii cu adevărat un rege, să își îndeplinească visul de a găsi iubirea adevărată, și cel mai important, să progreseze constant.

Lee Yul Eum a primit rolul lui Jo Young Ji, o tânără isteață, dar sensibilă, fiica familiei regale. Ea intră des în bucluc din cauza stângăciei ei și nu își dorește nimic mai mult decât să devină mult iubita soție al lui Yi Kyung.

Lee Si Eon îl va interpreta pe Wal, un personaj zgomotos și cu o gură spartă. Cum actorul și-a dovedit deja aptitudinile actoricești prin rolurile diverse avute în dramele precedente, așteptările cu privire la cum se va transforma de data aceasta într-un nou personaj sunt mari.

Do Sang Woo îl va juca pe Lee Jae Hwa, un bărbat care ajunge subit dintr-un locuitor al străzilor un moștenitor al tronului. Do Sang Woo va prezenta situațiile comice și periculoase în care se regăsește Lee Jae Hwa după ce intră accidental în palat, trăind fără nicio grijă si fără a știi măcar să scrie.

Echipa de producție a afirmat „Cei cinci actori, fiecare având calități diferite, se vor uni pentru a completa o imagine nemaivăzută până acum. Vă rugăm să fiți entuziasmați pentru apariția ‘Selection’, un serial istoric fantastic care e plin de emoție și iubire.”

‘Selection – Girls’ War’ urmează să aibă premiera pe 15 decembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s