Goo Hye Sun spune cum i s-a schimbat modul de gândire

Goo Hye Sun a acordat un interviu pentru Woman Sense în care a povestit ce simte în timp ce au loc procedurile de divorț de Ahn Jae Hyun.

Ea a spus: „Într-o zi, Ahn Jae Hyun mi-a spus că nu mai are sentimente pentru mine. După aceea, discuțiile despre divorț au început să apară. „

„După ce Ahn Jae Hyun s-a mutat într-un studio pentru a se concentra pe actorie, a devenit dificil să-l contactez. Brusc, studioul a devenit un spațiu pentru separarea noastră.” Ea a adăugat că nu au avut niciodată o dispută mare în ultimii trei ani. „Pentru mine, acest divorț pare atât de nedrept.”

„Nu răspunde la niciun apel sau mesaj. Recent, când am fost la spital, mi-a spus că va trece pe la noi pe acasă pentru a-și lua hainele de iarnă. Acesta a fost ultimul contact pe care l-am avut. ”

Goo Hye Sun a spus: „Nu-l mai iubesc. Pentru că nu mă iubește. Din toate acestea, am aflat că trebuie să am încredere în mine, nu în iubire.” Ea a adăugat: „Nu vreau ca acest divorț să devină o cicatrice. Îl voi trata ca pe doar alt lucru care s-a întâmplat în viața mea și voi trăi vesel.”

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s