Sungwoon din HOTSHOT vorbește despre cum și-ar dori să-și petreacă timpul cu fanii

Ha Sung Woon din HOTSHOT a participat la o ședință foto pentru noul număr al revistei Grazia Korea, în timpul căreia a vorbit despre dragostea sa pentru fani.

Idolul a pozat pentru numărul din luna noiembrie, dovedindu-și încă o dată profesionalismul la capitolul „sesiuni foto”, dar și titlul de „expert în fotografie”.

În ultima vreme artistul a avut un program destul de încărcat: a devenit prezentatorul propriului show-audio „Late Night Idol” de pe platforma NAVER NOW, s-a alăturat proiectului „We Play”, împreună cu DinDin, Haha, Lee Soo Geun și Kang Ho Dong și multe altele.

În timpul unui interviu, Sungwoon a vorbit despre chimia pe care o are cu Kang Ho Dong la show-ul „We Play” și a împărtășit gândurile sale cu privire la celebritățile pe care ar dori să le invite la „Late Night Idol”.

Cu toate acestea, în ciuda programului încărcat, Ha Sung Woon și-a exprimat dorința de a petrece cât mai mult timp cu fanii săi. Când a fost întrebat ce ar dori să facă împreună cu aceștia, el a spus: „Aș vrea să mergem să vizionăm un film împreună”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s