Actorul veteran Jung Won Joong a fost implicat într-un accident de mașină

A fost dezvăluit faptul că actorul veteran Jung Won Joong, care joacă în prezent în K-drama Beautiful Love, Wonderful Life, a fost implicat într-un accident de mașină care a avut ca și consecință moartea unei persoane de 17 ani.

Conform poliției, pe 22 octombrie, Jung Won Joong își conducea mașina în apropierea unui magazin alimentar mare când a făcut virajul la stânga și a lovit mortal un curier. Coliziunea a avut loc la orele 19:32.

Victima a fost rănită grav și transportată rapid la spitalul Yangpyeong pentru a primi tratament de urgență. În timp ce victima era pregătită pentru a fi mutată pe cale aeriană la un spital mai mare, aceasta a murit din cauza rănilor sale.

Investigațiile preliminare arată că poliția este de părere că accidentul s-a întâmplat datorită nopții. Fiind întuneric Jung Won Joong nu l-a văzut pe curierul aflat pe motocicletă. Alcoolul a fost exclus din posibilele cauze ale accidentului.

Potrivit Ilgan Sports, Jung Won Joong și-a recunoscut vina cu privire la accident. De asemenea, acesta se va retrage din K-drama Beautiful Love, Wonderful Life.

Fanii filmelor și al emisiunilor s-ar putea să îl recunoască din filme precum Midnight Runners, Steel Rain sau The Attorney. De asemenea, a jucat roluri în serialele Hospital Ship, Reply 1988 și Winter Sonata.

Sursă: Soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s