Actrița Seo Hyo Rim a confirmat că se întâlnește cu fiul lui Kim Soo Mi

Actress Seo Hyo Rim Confirmed To Be Dating Kim Soo Mi’s Son

Actrița Seo Hyo Rim a confirmat că este într-o relație!

Pe 23 octombrie, surse din industrie au început să raporteze faptul că Seo Hyo Rim este într-o relație serioasă cu fiul actriței Kim Soo Mi. Acesta este cu 9 ani mai mare decât vedeta și lucrează ca om de afaceri, fără să aibă vreo legatură cu industria din care face parte celebritatea.

Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, agenția actriței, Magique, le-a spus reporterilor „Este adevărat că Seo Hyo Rim se întâlnește cu fiul lui Kim Soo Mi. Cei doi au avut statutul de cunoștiințe pentru o perioadă îndelungată, iar, recent relația lor a devenit mai intimă, transformându-se într-una foarte serioasă.”

Această situație a atras foarte multă atenție datorită faptului că cele două au jucat anterior împreună în serialul marca MBC, Man Who Sets the Table, ca mamă și fiică. De asemenea, cele două actrițe au apărut împreună și în emisiunea Do You Eat de pe SBS Plus.

În plus, s-a spus că Seo Hyo Rim și partenerul ei ar urma să se căsătorească în ianuarie 2020, dar compania actriței a negat aceste zvonuri.

Seo Hyo Rim și-a făcut debutul în serialul When Spring Comes, urmând să apară în proiecte, precum Sungkyunkwan Scandal, That Winter, the Wind Blows, Endless Love și Dear Fair Lady Gong Shim.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s