După 10 ani, Jaejoong apare din nou în cadrul emisiunii „Shabekuri 007”

Jaejoong își va face apariția în cadrul emisiunii Shabekuri 007 de pe NTV în data de 28 octombrie între orele 22:00 – 23:00 (ora Japoniei).

„Shabekuri 007” este un talk-show japonez în care șapte comedianți faimoși împreună cu alți invitați discută neavând la bază un scenariu. Emisiunea nu folosește scenarii pentru porțiunea free-talk, fiind în totalitate improvizată de gazdă și invitați. „Shabekuri” este una dintre cele mai populare emisiuni ce sunt difuzate în Japonia cu un rating ce se învârte în jurul valorii de 10% în regiunea Kanto.

Ultima apariție a artistului în cadrul acestui talk-show a fost în 2009 ca fost membru al trupei TVXQ alias Tohoshinki. Știrile au ajuns pe primul loc în cadrul căutărilor zilnice tevjp, arătând entuziasmul fanilor pentru această apariție mult așteptată.

Celălalt invitat care va apărea alături de Jaejoong este faimosul cântăreț și actor japonez Masaharu Fukuyama, pe care Jaejoong l-a considerat o lungă perioadă de timp un model de urmat alături de legenda J-rock HYDE.

De asemenea, Jaejoong a precizat în trecut că „Shabekuri 007″ este emisiunea în cadrul căreia și-ar dori cel mai mult să își facă apariția. Acum dorința sa devine realitate.

Sursă: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s