Membrele din Brown Eyed Girls dau petrecere în cel mai nou teaser video pentru „Abandoned”

Image

Brown Eyed Girls e cu un pas mai aproape la lansarea noului proiect muzical!

Pe 24 octombrie, trupa de fete de la agenția Mystic Entertainment a publicat un teaser video pentru melodia de titlu „Abandoned”. Videoul conține scene rupte parcă dintr-un basm. Acesta începe cu cineva care privește prin gaura unei chei pentru a afla ce se întâmplă înăuntrul camerei. Ei bine, descoperă că acolo are loc o petrecere de zile mari, unde participă o mulțime de invitați. Mai târziu, într-un loc plin de pânze de păianjen veți vedea membrele BEG îmbrăcate în ținute foarte frumoase și bine accesorizate.

După cum probabil știți deja, Brown Eyed Girls va reveni cu un nou album care se numește „Re_vive”. Acesta include un total de 10 melodii noi, „A Common Love Story”, „Abandoned”„Wonder Woman”, „Sorrow”, „Goodbye With A S mile”, „The Sky”, „Invitation”, „Love Only”, „The Letter” și „Love Like A Spring Rain, Farewell Like A Winter Rain”, iar fanii le vor putea asculta abia pe 28 octombrie, ziua marelui comeback.

În ceea ce privește ultima revenire de la Brown Eyed Girls, aceasta a avut loc în 2015, fetele lansând „Brave New World”.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s