Ji Chang Wook lansează un OST pentru K-drama “Melting Me Softly”

Ji Chang Wook ne încântă cu vocea lui minunată într-o melodie pentru coloana sonoră a  K-dramei în care joacă, “Melting Me Softly”.

TVN a lansat MV pentru OST-ul “When Love Passes By” cu Ji Chang Wook, care a fost lansat pe site-urile de muzică pe 20 octombrie.

Piesa celebră  “When Love Passes By” aparține compozitorului decedat Lee Young Hoon și a fost lansată inițial ca piesă cântată de Lee Moon Sae, fiind reînviată pentru coloana sonoră a dramei “Melting Me Softly” pentru prima dată după 32 de ani.

Ji Chang Wook a reinterpretat piesa cu vocea sa fermecătoare și tristă care subliniază dragostea pierdută dintre Ma Dong Chan (interpretat de Ji Chang Wook) și Na Ha Young (interpretată de Yoon Se Ah).

În ciuda programului său încărcat, Ji Chang Wook a participat la înregistrarea OST-ului pentru prima sa dramă după revenirea lui din armată. Actorul și-a arătat anterior vocea  în diferite muzicaluri, iar noul OST este o ocazie pentru a ne bucura de interpretarea lui frumoasă și în afara scenei:

 

Sursa: soompi

Un gând despre „Ji Chang Wook lansează un OST pentru K-drama “Melting Me Softly”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s