Shindong din Super Junior anunță că vrea să slăbească 40 de kilograme!

Shindong a  decis să slăbească din motive de sănătate și va apela la o metodă specială utilizată  recent cu succes și de alte vedete.

Conform celor de la ‘Juvis Diet‘, Shindong a avut numeroase încercări în trecut de a slăbi, prin mai multe metode. În ciuda faptului că a observat rezultate variate de la o dietă la alta, la final, Shindong a suferit de „efectul de yo-yo”, punând înapoi greutatea pe care o dăduse jos.

Drept urmare, greutatea actuală a lui Shidnong este de 116 kg. În plus, din cauză că face mai puține exerciții fizice și activități în aer liber, Shindong a dezvăluit că se confruntă și cu alte probleme potențiale de sănătate, cum ar fi hipertensiunea arterială și hiperlipidemia.

Prin parteneriatul său cu cei de la „Dieta Juvis”, Shindong își propune să ajungă la greutatea de 75 kg . Shindong a fost inspirat să caute „Dieta Juvis” după ce compozitorul Yoo Jae Hwan a atras atenția recent după ce a dat jos 32 kg și și-a rezolvat și problemele  de sănătate.

„ Dieta Juvis” a fost folosită și de Kangnam, care a dat jos recent 30 kg pentru nunta sa, dar și alte vedete din showbiz au recurs la ea. 

Noi îi dorim mult succes lui Shindong!

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s