Jiyeon din T-ara a trecut printr-o perioadă grea după plecarea din trupă

Jiyeon din T-ara și-a dezvăluit planurile de viitor!

În timpul unui interviu recent cu MK Sports, Jiyeon a spus: „Nu m-am ocupat de nimic după ultima activitate a grupului T-ara. În acei doi ani, nu am lucrat nici ca și cântăreață, nici ca actriță. Timpul petrecut odihnindu-mă a fost pentru mine sumbru și trist. Timp de 10 ani, am fost parte a unui grup. Mi-a fost destul de greu să cred că sunt singură. Nu m-am simțit încrezătoare în ceea ce fac.”

Ea a împărtășit că a reușit să depășească această perioadă grea cu ajutorul familiei și fanilor. Jiyeon a continuat: „Stima mea de sine a dispărut și am continuat să mă întreb ce aș putea face singură. Cu toate acestea, familia și fanii mei m-au ajutat să îndur și mi-au dat putere. Actualul meu CEO și drama „I Wanna Hear Your Song” m-au ajutat să-mi revin. Cred că drama va fi mereu specială pentru mine, indiferent de rezultatele înregistrate.”

Jiyeon a mai împărtășit că intenționează să revină ca și cântăreață la sfârșitul lunii noiembrie. Actrița a spus: „Vreau să revin în calitate de cântăreață pentru că știu că asta așteaptă fanii mei. Discut în prezent cu agenția mea din China. Cred că Bae Yoon Jung va fi din nou responsabilă de coregrafie. Cântecele sunt gata, dar încă nu am decis piesa de titlu. În prezent încercăm să hotărâm, dar cele două melodii sunt foarte diferite. O piesă mi se potrivește bine. Cealaltă piesă este una pe care nu mi-o pot imagina cântând. Vreau să arăt o altă parte a mea, dar ezit, pentru că am o altă melodie care mi se potrivește mai bine.” Ea a continuat să spună că intenționează să-și vopsescă părul, deoarece fanii ei speră să o vadă ca un idol.

Jiyeon a încheiat interviul spunând: ”Sunt norocoasă că am făcut parte din T-ara. Vreau să le spun fanilor mei că exist datorită lor. ”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s