Membrele BLACKPINK uimesc cu evoluția și frumusețea lor

Recent, membrele BLACKPINK au participat la un eveniment privat în cinstea hotelului Paradise City, pentru care sunt ambasadoare. Acolo, artistele de la compania YG Entertainment au uimit pe toată lumea cu evoluția lor și au primit o mulțime de laude pentru apariția lor extraordinară.

Jennie a fost văzută purtând o ținută formată dintr-un top elegant și o pereche de pantaloni scurți negri. De asemenea, multe persoane au fost plăcut impresionate să o vadă cu părul tuns într-un bob mediu. Chiar dacă erau obișnuiți cu părul lung și ondulat, fanii BLINK au căzut de acord că artistei îi stă foarte bine și așa.

Lisa încă o dată a uimit cu frumusețea ei. Aceasta a purtat tot un top, dar cu un corset negru, și la fel o pereche de pantaloni scurți negri. Ca și colega sa de trupă, artista a avut părul tuns până la umeri. Mulți fani au zis că Lisa are propoziții demne de un fotomodel și au lăudat-o pentru picioarele sale lungi și tonifiate.

Din câte putem vedea, Rosé a rămas cu părul lung și blond, ceea ce o asemănă cu o păpușă Barbie. Aceasta a purtat un top negru, dar care este mai feminin, și o fustă albă. Astfel, vocalista principală din BLACKPINK a reușit să atragă toate privirile cu imaginea ei angelică.

Jisoo – care are rolul de vizual în trupă – a arătat splendid în timp ce a evoluat pe scenă și o mulțime de persoane au lăudat-o pentru frumusețea ei, ce pare să câștige pariul cu timpul. Artista a purtat o bluză albă mai largă, la care a accesorizat o curea lată neagră, ce i-a scos în evidență talia, și o pereche de pantaloni scurți și negri. Putem spune că a arătat ca o adevărată prințesă!

Mai jos aveți pozele!

blackpink jennie1

blackpink jennie2

blackpink lisa1

blackpink lisa3

blackpink rose

blackpink rose1

blackpink jisoo

blackpink jisoo2

Sursa: koreaboo

Lasă un comentariu