I.O.I ar putea să nu mai revină

Conform ultimelor rapoarte, nici Kyulkyung nu poate participa la comeback-ul I.O.I + există și alte probleme care ar fi determinat CJ ENM să suspende revenirea grupului.

Conform rapoartelor de pe 29 octombrie, planurile CJ ENM de a găzdui o reuniune pentru I.O.I se pot opri.

Anterior, fuseseră dezvăluite planurile pentru ca grupul să reunească cu 9 membre, fără Jeon So Mi și Yeonjung din Cosmic Girls. După ce a anunțat planuri de reuniune de ceva vreme pentru octombrie, promoțiile au fost amânate din motive interne, fiind așteptate pentru luna decembrie a acestui an.

Pe lângă Jeon So Mi și Yeonjung, rapoartele au declarat că fostamembră PRISTIN  Kyulkyung (Zhou Jieqiong) ar putea să nu poată participa nici ea la planurile de reuniune ale I.O.I în acest moment, din cauza programului aglomerat din China. În plus, membra Weki Meki, Choi Yoo Jung,  a  anunțat recent că ia temporar pauză, din cauza problemelor de sănătate.

Cu probabilitatea ca reuniunea viitoare a I.O.I să fie redusă la doar 7 membre, mulți sunt, de asemenea, critici cu privire la întoarcerea grupului de proiect ținând cont că CJ ENM se confruntă încă în prezent cu acuzații de fraudare a voturilor pentru ‘Produce X 101‘, ‘Idol School‘ și chiar pentru întreaga serie ‘Produce‘.

O sursă din interior a declarat presei: „Nu mai  există discuții  în desfășurare cu privire la reuniunea I.O.I la CJ ENM. Cum  este mai puțin probabil să participe Jeon So Mi, Yoo Yeonjung, Choi Yoo Jung și Kyulkyung, motivația se stinge.”

 

Sursa

Un gând despre „I.O.I ar putea să nu mai revină

  1. Pingback: Jeon Somi va reuni membrele I.O.I în viitorul episod din emisiunea ei, ‘I AM SOMI’! – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s