Jung Da Eun spune că a locuit cu Wonho din MONSTA X + alte detalii despre datorie

Jung Da Eun, o fostă personalitate de televiziune a dezvăluit mai multe mesaje schimbate cu avocatul lui Wonho din MONSTA X, în urma scandalului de ieri, când aceasta l-a acuzat că nu i-ar fi plătit o datorie.

În data de 29 octombrie, Jung Da Eun a scris pe Instagram că Wonho îi este dator cu bani, iar la scurt timp, compania artistului a negat acuzaţiile. Peste o zi, aceasta a dezvăluit conversaţia mai jos, fiind nişte mesaje schimbate cu avocatul lui Wonho:

Avocatul lui Wonho (AW): Bună, sunt reprezentantul juridic al lui Wonho din MONSTA X. Postarea făcută de Jung Da Eun pe mediul online a ajuns în presă, aşa că vreau să confirm nişte idei. Vă rog să clarificaţi în detalii la cine vă referiţi şi care sunt dovezile din spatele declaraţiei „Hoseok, când, mai exact, ai de gând să-mi întorci datoria?”

Jung Da Eun (J): Vă rog, spuneţi-i lui Shin Hoseok să mă contacteze direct.

WL: Am putea să ne întâlnim? Îi voi transmite mesajul dvs.

J: Veniţi la Songdo. Haideţi să ne vedem la adresa (…)

WL: Aţi putea cumva să veniţi la oficiul nostru? E prin Gwanghwamun.

J: Nu cred că am vreun motiv pentru a veni acolo. Nu cred că e corect să vin personal acolo când victima sunt eu.

WL: Ce prejudicii vi s-au adus, mai exact? Wonho e de părere că nu mai trebuie să vă dea alţi bani, aşa că e foarte curios. Dacă aţi putea să explicaţi care sunt prejudiciile, atunci îi voi transmite mesajul şi voi avea grijă să nu fiţi în pierdere.

J: Crede cumva că era dator doar cu acele 2 milioane de woni (1711,32 de dolari)? Râd pentru că nu are niciun sens. Am locuit împreună în Yeoksamdong şi am fost de acord să plătim chiria în jumătate. Shin Hoseok nu a plătit chiria, aşa că depozitul de 10 milioane de woni (8556,74 de dolari) a fost luat de la mine. Mi-a luat lucrurile personale şi le-a vândut pe un site, apoi a împrumutat 300-500 mii de woni (aproximativ 256-427 de dolari) de la mine în mod regulat, spunând că mi-i va da înapoi. Până în 2016, acesta găsea tot felul de scuze, spunând că încă nu a clarificat problema cu agenţia sa. La sfârşitul lui 2016, i-am spus să-mi dea banii înapoi, dar mi-a trimis doar 2 milioane de woni în două zile. Asta e tot ce mi-a întors.

WL: Voi confirma informaţia dată cu el. Cred că va fi cel mai bine să-mi oferiţi mai multe detalii cu privire la sumă şi la respectivele lucruri.

J: (număr de telefon) Contactaţi avocatul meu aici.”

Cu alte ştiri, Jung Da Eun ar fi într-o relaţie cu personalitatea controversată, Han Seo Hee. Aceasta e cunoscută şi pentru faptul că a fost participantă la faimoasa emisiune din 2012, „Ulzzang Generation 7″.

sursă

3 gânduri despre „Jung Da Eun spune că a locuit cu Wonho din MONSTA X + alte detalii despre datorie

  1. Kim

    Chiar diacutam pe dif chaturi despre asta. Dialogul nu dovedeste nimic. Iar ea e femeia care ba e, ba zice ca nu e iubita lui Han Seo Hee. Ce se mai distreaza ea pe seama lumii. Nu e credibila. Nici nu imi e clar chiar e gay fata sau doar se preface pt notorietate?Plus ca daca chiar a avut o pb de bani cu el avea tot timpul din lume sa o rezolve / si mijloacele . Macar il dadea in judecata. Dar orice publicitate e buna, chiar si aia rea. Valabill in ambele cazuri

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Han Seo Hee îl acuză pe Wonho din MONSTA X că a fost reținut la un centru de arest pentru tineri când avea 17 ani! – K-POP ROMÂNIA

  3. Pingback: Han Seo Hee reacționează la plecarea din grup a lui Wonho din MONSTA X – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s