Fanii au descoperit că BTS încă folosește paharele primite cadou cu ani în urmă de la un ARMY

BTS a avut o mică reuniune după ultimul concert de la Seul, iar fanii ARMY au descoperit ceva interesant în legătură cu paharele din poză cu care aceștia au dat noroc.

Fanii BTS a uaflat că membrii grupului încă beau cu paharele de shot-uri cu care i-a „dotat” o fană ARMY cu ani în urmă.

Pe 30 octombrie, Jimin a a postat pe contul de Twitter oficial al BTS pentru a împărtăși o fotografie cu cei șapte membri care au dat noroc pentru a sărbători finalul de succes  al turneului „LOVE YOURSELF: SPEAK YOURSELF” .

BTS

Alături de fotografie, Jimin a scris: „Cu toții avem cel mai fericit zâmbet pe fața noastră, pentru că turneul cu voi s-a încheiat cu succes. Mulțumim atât de mult. Să ne spunem din nou că ne iubim mult. Vă iubim”.

După un timp, o postare a unei fane ARMY din Coreea pe Twitter a devenit virală printre fanii ARMYdin întreaga lume.

Ea a scris: „Așteaptă, acesta este setul de pahare de shot realizate manual, pe carei  le-am dat lui Seokjin (numele real al lui Jin) în 2017! Le mai folosești? Seokjin ….” De asemenea, fana a repostat pe Twitter mesajul ei mai vechi pentru a demonstra că povestea ei e adevărată.

După ce a auzit povestea emoționantă a fanei, fanii ARMY a comentat: „OMG, sunt atât de fericit pentru tine!”, „Jin prețuiește întotdeauna cadourile de la ARMYs. Este atât de dulce!”, „Ce cadou dulce și încă le folosesc atât de fericit , și multe altele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s