Ha Ji Won și Yoon Kye Sang sunt romantici în posterul dramei “Chocolate”

K-drama “Chocolate” lansează un poster romantic cu Ha Ji Won și Yoon Kye Sang.

 “Chocolate” va spune povestea lui Lee Kang (Yoon Kye Sang), un neurochirurg cu inimă rece și a lui Moon Cha Young (Ha Ji Won), o bucătărească cu inimă mare, care se cunosc lucrând într-un ospiciu și își vindecă rănile unul celuilalt prin gătit.

În afișul nou lansat, Yoon Kye Sang și Ha Ji Won stau împreună pe malul apei, în timp ce se uită unul la altul. Cei doi vorbesc și beau târziu în noapte, iar reflecția lor în apă seamănă cu o pictură în acuarelă, adăugând o atmosferă romantică și caldă posterului. Expresia „Confortul dulce livrat vieții tale” este scrisă pe afiș, amplificând așteptările pentru o poveste „vindecătoare” care va atinge emoțiile telespectatorilor.

Lee Kang este un doctor chipeș, inteligent, care începe să ducă un stil de viață competitiv după ce și-a dat seama de soarta sa incertă. Moon Cha Young, o bucătărească talentată, care vine din lumea competițiilor internaționale de gătit din Italia, este, de obicei, plină de zâmbete și energie pozitivă nelimitată, dar nu își reține furia când vede nedreptăți. Deși protagoniștii principali sunt doi oameni din lumi complet diferite, vor deveni surse de confort unul pentru celălalt.

Echipa de producție a declarat: „Yoon Kye Sang și Ha Ji Won vor saluta spectatorii prin această melodramă intens emoțională. Sinergia emoțională a celor doi actori care se vor contopi cu povestea delicată și caldă va rezona [cu telespectatorii] ”.

“Chocolate” are premiera în 29 noiembrie.

Sursa: soompi

 

Un gând despre „Ha Ji Won și Yoon Kye Sang sunt romantici în posterul dramei “Chocolate”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s