Starship Entertainment clarifică zvonurile cu privire la Shownu din MONSTA X

Han Seo Hee l-a atacat și pe liderul MONSTA X, Shownu, spunând că acesta se vede cu o femeie măritată.

Pe 31 octombrie, Han Seo Hee a postat capturi de ecran ale unui mesaj primit de Jung Da Eun, care anterior a făcut mai multe afirmații negative despre Wonho. Acest mesaj direct a fost trimis de un bărbat spunând că soția sa l-a înșelat cu Shownu și include o captură de ecran a unui mesaj  de la reprezentantul legal al lui Shownu. Textul reprezentantului legal spunea că Shownu nu știa că femeia se afla într-o relație.

Starship Entertainment a lansat următoarea declarație cu privire la acest aspect:

Shownu a fost în contact cu femeia în cauză înainte de căsătoria ei. Femeia s-a căsătorit recent în jurul lunii august, dar agenția noastră a confirmat că Shownu nu știa deloc pentru că femeia nu i-a spus lui Shownu.

Soțul ei a contactat agenția, așa că ne-am întâlnit cu el și toată povestea a fost explicată. După aceea, Shownu, care a aflat tardiv despre căsătoria ei, nu a mai contactat-o ​​deloc pe această femeie. Shownu a dezvăluit că nu se va implica în problemele relației unui cuplu căsătorit și un text a fost trimis prin intermediul firmei de avocatură pentru a confirma această poziție.

Indiferent de situație, ne exprimăm scuze pentru că au fost provocate dureri emoționale persoanelor implicate și le-am făcut probleme fanilor. În plus, în calitate de agenție care are datoria de a ne proteja artiștii, vă rugăm să înțelegeți despre posibilitatea ca, în mod inevitabil, să luăm măsuri legale cu privire la neînțelegeri și speculații excesive.

 

Sursa

2 gânduri despre „Starship Entertainment clarifică zvonurile cu privire la Shownu din MONSTA X

  1. __.bsent.__

    Femeia asta mai are să se bage în problemele altora?. Din cauza ei și a iubitului presupus tot al ei a plecat Wonho acum vrea și Shownu să plece? Are simț măcar? Nu o mustră conștiința? Nimeni nu poate săi închidă gura ceea . Distruge doar munca altora pentru popularitatea pe care no merită. O urăsc din tot sufletul .

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s