Dispatch dezvăluie că Wonho a cumpărat marijuana și a fumat împreună cu Jung Da Eun + întregul reportaj

Dispatch a dezvăluit că Wonho și Jung Da Eun au fumat marijuana împreună în octombrie 2013 și au fost prinși de “Jo“, un fost director al clubului Burning Sun și manager, care în prezent este închis pentru infracțiunile săvârșite. Mai jos aveți traducerea întregului reportaj realizat de Dispatch.

În octombrie 2013, trei oameni s-au adunat în același loc. Aceștia s-au întâlnit în aceeași casă, “A” și “B” în sufragerie, iar “C” era în dressingul din dormitor. “A” și “B” nu știau că și “C” se afla în casă, iar “C” a auzit conversația dintre “A” și “B” în timp ce era în dressing. Apoi s-a întâlnit cu Dispatch pentru a povesti întâmplarea, iar Dispatch de asemenea s-a întâlnit cu “B” pentru a confirma povestea.

1. Cine sunt “A”, “B” și “C”?

A – bărbat: “A” este un idol. Numele lui real este Lee Ho Seok. Numele de scenă este Wonho, liderul vocalist din MONSTA X. De asemenea, a avut și rolul de dansator lider în trupă. Pe 31 octombrie, a părăsit trupa.

B – femeie: “B” este Jung Da Eun. Aceasta a debutat în emisiunea TV ’Ulzzang Generation’ în 2009. Legătura dintre ea și Wonho s-a creat prin intermediul acestui program. În 2012, cei doi au trăit împreună în Yeoksam-dong, dar nu s-au și întâlnit.

C – bărbat: “C” este Jo XX. A fost directorul general de la Burning Sun și apoi manager. În prezent, se află la Centrul de Detenție din Seul, fiind acuzat de consum de droguri, precum marijuana, metamfetamină, ecstasy și ketamină în scandalul Burning Sun.

dispatch 1

2. Povestea lui Jo, octombrie 2013

Jo a sunat-o într-o zi pe Jung Da Eun, în octombrie 2013.

Jo: Pot să împrumut curea ta Balmain?
Jung Da Eun: Da, poți. E în dulapul din casa noastră.
Jo: Unde ești acum?
Jung Da Eun: La o cafenea cu un prieten. Parola de la casă este xxxx. Du-te și ia-o.

Jo s-a dus acasă la Jung Da Eun pentru a căuta cureaua, însă atunci nu era nimeni în casă. A introdus parola dată de Jung Da Eun și a intrat în imobil, iar după ce a trecut de sufragerie, s-a îndreptat spre dressing și a început să caute.

În timp ce căuta cureaua, ușa din față s-a deschis. Vocea lui Jung Da Eun a putut fi auzită alături de o voce masculină. Jo a ezitat, întrebându-se dacă să plece sau să stea și, astfel, a surprins discuția celor doi.

dispatch 2

3. Jung Da Eun, octombrie 2013

Jung Da Eun s-a întâlnit cu Wonho după mai mult timp. Prima dată s-au văzut la o cafenea din apropierea casei din Yeoksam-dong, iar în timpul întâlnirii lor, Jung Da Eun a primit un apel de la un „hyung” apropiat, Jo. Acesta a rugat-o să-i împrumute cureaua Balmain, iar Jung Da Eun i-a dat parola de la ușă și i-a spus să o găsească.

Jung Da Eun a continuat să discute cu Wonho, iar mai târziu idolul a scos ceva din buzunar.

Wonho: Ai fumat asta?
Jung Da Eun: De unde ai luat asta?

În interiorul unei pungi cu fermoar, era marijuana. Cei doi au părăsit apoi cafeneaua și au mers acasă la Jung Da Eun, unde au fumat marijuana în sufragerie. Au fumat fără să-și dea seama că Jo era încă în casă.

dispacth 3

4. În aceeași zi, întâlnirea dintre Jung Da Eun și Jo

Telefonul lui Wonho a sunat și a ieșit din casă pentru a vorbi la el. Numai că la acel moment, Jo a ieșit din dressing, iar Jung Da Eun a fost surprinsă să-l vadă pe Jo încă în casă.

Jo: Ce făceați voi doi aici?
Jung Da Eun: Doar prefă-te că nu ai văzut nimic.
Jo: Miroase a iarbă.

Jo a mirosit marijuana și a întrebat-o pe Jung Da Eun cine este „Ho Seok”, iar aceasta i-a zis că „Ho Seok” este un stagiar și a adăugat că Jo ar trebui să ignore ceea ce s-a întâmplat.

Jo a fost imediat de acord să ignore ce a văzut și a părăsit casa lui Jung Da Eun. Wonho încă vorbea la telefon afară, când Jo a plecat.

dispatch 4

5. Jo, octombrie 2019

Dispatch s-a întâlnit cu Jo la Centrul de Detenție din Seul la începutul lunii octombrie din acest an. Acesta se află la închisoare pentru că a încălcat legile referitoare la droguri. Potrivit Dispatch, Jo încă își amintește evenimentele din octombrie 2013 foarte bine.

Jo – „În octombrie 2013, Wonho și Jung Da Eun au fumat marijuana în timp ce eu eram în dressing. Căutam o curea Balmain. Atunci, cineva a intrat în casă. Da Eun și un tip au venit. Da Eun îl numea pe respectivul băiat ‘Ho Seok’.

Jo de asemenea a surprins discuția celor doi de atunci.

Jo – „Au vorbit despre marijuana. Imediat după, am auzit că cineva tușește. Mirosul marijuanei a venit din sufragerie. După aia, băiatul a plecat din casă. Încă eram în dressing atunci.”

dispacth 5

6. Jung Da Eun, octombrie 2019

Wonho chiar a fumat marijuana? Potrivit lui Jo, da. Dispatch s-a întâlnit cu Jung Da Eun în octombrie pentru două interviuri. Jung Da Eun a putut să-și reamintească cu exactitate evenimentele din ziua respectivă, descriind chiar și aspectul casei la vremea respectivă.

Jung Da Eun – „Ne-am întâlnit la o cafenea din apropierea casei mele. Wonho a scos o pungă cu fermoar și mi-a arătat-o. În ea era marijuana. Ne-am dus acasă.”

Jung Da Eun a putut, de asemenea, să-și amintească modul în care Wonho a fumat marijuana. Jung Da Eun – L-am întrebat de unde a luat-o, dar mi-a zis că e secret. Dar am ghicit persoana care i-a vândut-o.”

Un pic paradoxal, Jung Da Eun s-a dat în vileag când a identificat dealerul. Jung Da Eun – „Da, e adevărat. Am fumat marijuana cu el. Acesta e adevărul. De asemenea, e adevărat că Jo era în dressing și că a auzit.”

dispatch 6

7. Echipa de Investigare antidrog, septembrie 2019

Poliția a efectuat o anchetă internă asupra cazului inițial în care a fost implicat Wonho. Investigațiile au fost efectuate de două echipe diferite de investigare a narcoticelor din secțiile de poliție provinciale și, totuși, Dispatch afirmă că a existat o oarecare confuzie în legătură cu acest proces.

O problemă este aceea că o echipă de investigare a drogurilor a primit un pont de la Jo cu privire la caz. De asemenea, au reușit să-i ia o declarație lui Jung Da Eun, iar poliția a stabilit că mărturiile lor sunt credibile.

Însă la momentul anchetei, Jo se afla în Centrul de Detenție din Seul, iar Jung Da Eun – la Centrul de Detenție din Gwangju. Deși erau în centre de detenție diferite, declarațiile lor despre Wonho erau în concordanță.

Și o altă echipă de investigare a făcut cercetări. Aceștia i-au întrebat pe colegii lui Wonho de la liceu din 2008, care au fost închiși într-un centru de detenție pentru tineri. În acea perioadă, și Wonho a fost participant la infracțiune.

disptach 7

8. Delincvent juvenil, 2008

În timpul investigațiilor sale, Dispatch a descoperit un alt eveniment din trecutul lui Wonho. În 2008, a săvârșit infracțiunea de furt. Liderul care a instrumentat furtul a fost trimis la centrul de detenție, însă Wonho a fost eliberat condiționat.

De asemenea, Jung Da Eun a dezvăluit că Wonho avea anumite datorii, inclusiv bunuri furate. Jung Da Eun – „Lucruri precum blugii mei argintii Balmain, două perechi de căști Bang & Olufsen, o cameră Canon 420D, un iPod și multe altele au dispărut. Postări în care se vindeau respectivele lucruri au apărut pe site-urile de vânzare second-hand.”

Dispatch a reușit să vorbească și cu “D”, o cunoștință de-a lui Wonho și Jung Da Eun.

“D” – „Am aflat că lucrurile ediție limitată au fost listate spre vânzare pe un site de vânzare second-hand. Lucrurile lui Da Eun erau pe Joonggo Nara. Am verificat numărul de telefon al vânzătorului și era numărul de telefon al lui Ho Seok. Am făcut o poză cu lista și i-am spus lui Da Eun.”

dispatch 8

9. Viitorul, 2019

La sfârșitul lunii septembrie, MONSTA X se reîntorcea în Coreea de Sud după concertul susținut în Germania. O echipă de investigare l-a așteptat pe Wonho la Aeroportul Internațional Incheon. Aceștia i-au luat probă câteva fire de păr pentru a efecta un test antidrog.

Poliția nu a dezvăluit celor de la Dispatch rezultatele testului și, de asemenea, nu a spus nimic legat de anchetă. Au declarat că în prezent efectuează o anchetă internă. Perioada în care se prescrie răspunderea pentru infracțiunile legate de droguri este de 7 ani. Asta înseamnă că a mai rămas cam un an pentru ca poliția să investigheze cazul lui Wonho de consum de marijuana.

Poliția încă nu l-a chemat la secție pe Wonho. În prezent, se concentrează asupra consumului de droguri.

Ce părere aveți?

Sursa: koreaboo

11 gânduri despre „Dispatch dezvăluie că Wonho a cumpărat marijuana și a fumat împreună cu Jung Da Eun + întregul reportaj

 1. Joopreme

  Practic au 0 dovezi, poliția nu a declarat nimic…Se ia în considerare doar ce zice matracuca asta si ăsta care nu stiu de unde a iesit …. ce sa zic tia furat căștile și blugii.
  S-a stiut de dinainte ca Wonho a fost super sărac iar anturajul din care făcea parte nu era tocmai bun… daca ar fi facut infracțiuni grave ar fi fost arestat cu restul nu eliberat condiționat, ce are tipa la mana sunt doar vorbe sa vina a cu dovezi clare atunci voi spune că Wonho nu este demn de MX

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Kim

  deci tipa are bani de curea balmain etc. let me get this straight. deci avea bani sa il dea in judecata de o mie de ori pt datoria aia lol. si vine dupa ce iese din centrul de detentie cu povestile astea? han seo hee 2. vrea sa il distruga. parerea mea e ca si ea era dealer. si celalalt tip care era la ea in casa a fumat iarba (candva). poate chiar ea i-a dat. poate i-a dat si lui wonho sa fumeze iarba ca se cunosteau. oricum e o mincinoasa si se vede ca vrea sa se razbune

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: Starship Ent. termină contractul lui Wonho + răspunde acuzațiilor de consum de marijuana din 2013 – K-POP ROMÂNIA

 4. Pingback: Jung Da Eun îi înjură pe fanii Monbebe + postează o imagine deranjantă pe Instagram – K-POP ROMÂNIA

 5. Pingback: Fanii MONSTA X se opun plecării lui Wonho din grup și se adună pentru a protesta + petiția ia amploare – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s