Lee Sang Yoon vorbește despre posibilitatea unei relații amoroase cu Jang Nara în afara serialului

기사 대표 이미지:[SBS Star] Lee Sang Yun Comments on the Possiblity of Dating Jang Na-ra in Real Life

Actorul Lee Sang Yoon a împărtășit cu publicul care sunt șansele care el și Jang Nara să fie implicați într-o relație amoroasă în afara platourilor de filmare.

În episodul emisiunii Han Bam de pe 29 octombrie, a fost difuzat cel mai recent interviu cu Lee Sang Yoon și Jang Nara. Pe durata acestuia, intervievatoarea a spus „În serialul VIP, voi doi sunteți căsătoriți. Toată lumea crede că aveți o relație și în afara acestei producții, știți, nu?” După o pauză de un moment, aceasta a întrebat „Sunteți împreună?”

Han Bam

Imediat ce Lee Sang Yoon și Jang Nara au auzit întrebarea, cei doi s-au întors unul spre celălalt și s-au privit timp de o eternitate. Apoi, Lee Sang Yoon a spus „Păi, nimic nu este imposibil în această lume.”, insinuând faptul că nu sunt împreună încă, dar că există posibilitatea sa fie într-o bună zi.

Jang Nara i-a aruncat o privire misterioasă și a sorbit dintr-o băutură, făcându-l pe colegul său să o întrebe „De ce tocmai te-ai uitat așa la mine?” Actrița i-a răspuns „Oh, nu e nimic! Doar îmi savuram băutura.”

Han Bam

Lee Sang Yoon a adăugat, râzând „Credeam că te-ai uitat la mine de parcă ai fi spus <Despre ce vorbești?>” Apoi, și-a accentuat afirmația precedentă „Oricum, cred sincer că nimic nu e imposibil în această lume. Deci, da. Acesta ar fi răspunsul meu la întrebarea ta.” La auzul acestora, Jang Nara a izbucnit în râs și și-a acoperit rușinată fața.

Han Bam

Han Bam

Sursa: SBS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s