Mama lui Wonho mulțumește fanilor + mobilizare incredibilă pentru acesta + membrii MONSTA X scriu mesaje de iubire fanilor

Wonho a părăsit trupa după ultimele controverse din jurul său, dar mesajele de susținere pentru el au inundat internetul. Fanii și non fanii MONSTA X au luat cu asalt Twitter-ul, au făcut petiții și au lăsat mesaje peste tot, iar vocea lor a fost auzită de membrii MONSTA X, care au reacționat.

Imediat după anunțul oficial că Wonho se retrage din trupa MONSTA X, fanii Monbebe au mers la sediul agenției Starship unde au umplut peretele sediului cu mesaje de susținere pentru idol. Multe dintre aceste mesaje au conținut rugămintea ca el să revină asupra deciziei și să se întoarcă în grup. Multe alte bilete au criticat Starship pentru că nu a fost în stare să îl protejeze pe idol de atacurile constante la adresa lui din ultima vreme.

Bilețelele au fost apoi înmânate unei persoane de la agenție care i le-a dus lui Wonho. Aparent acesta și membrii MONSTA X au stat întreaga noapte la sediul Starship.

monsta x wonho starship postit 1

Alți internauți au intrat pe fancafe-ul oficial al MONSTA X și au scris mii de mesaje (în cinci ore s-au postat peste 9000 de mesaje), care au fost citite măcar în parte de Wonho și Kihyun, iar mai târziu și de alți membri. Fancafe-ul lui Wonho care fusese închis s-a redeschis pentru a-l ruga să reanalizeze decizia părăsirii trupei.

Alte rezultate impresionante care arată mobilizarea incredibilă pentru Wonho:

 • fandomurile altor trupe (GOT7, Seventeen) și non fanii s-au alăturat pe Twitter fanilor Monbebe
 • alte portaluri internaționale de muzică și personalități au trimis mesaje de susținere (printre altele, și MTV)
 • fancafe-ul MONSTA X a urcat pe locul 1 între fandomuri
 • o petiție pentru revenirea lui Wonho în MONSTA X a adunat peste 300 000 de semnături
 • Twitter-ul a fost dominat global de hastag-ul #원호사랑해, care a urcat spre dimineață din nou pe locul #1 (în acest moment este pe locul 2 mondial). Au fost multe alte hashtag-uri cu numele lui Wonho sau legate de agenție și trupă care au fost pe locul 1 la nivel național în multe țări atât pe 31 octombrie cât și pe 1 noiembrieCapture

Membrii MONSTA X au mers la Music Bank de dimineață, pentru filmări, iar fanii au primit brățări cu mesajul „monbebe te iubesc”, care au fost scrise de mână de membrii MONSTA X personal. Un fan a recunoscut chiar scrisul lui Wonho pe brățară!

Image may contain: 1 person, text

Reacția fanilor Monbebe este uimitoare, la fel și interacțiunea dintre ei și membrii grupului, chiar și indirectă.

Mama lui Wonho a încărcat o poză cu Wonho de la cafeneaua ei și a mulțumit pentru toate mesajele primite de la fani, pe care le-a postat și ea toată noaptea și pe care i le-a arătat și fiului său.

74229571_783852872037172_6281584825123995648_n.jpg

Aparent, idolul încă mai este la fancafe-ul trupei și citește mesajele acestora, dar decizia Starship a fost luată deja. Acesta nu mai este membru al MONSTA X și nici nu mai are contract cu agenția. Însă fanii Monbebe vor să continue să ceară schimbarea poziției Starship iar unii cer chiar ca toți membrii să părăsească agenția pentru a reface grupul separat.

Vom reveni cu mai multe informații.

 

3 gânduri despre „Mama lui Wonho mulțumește fanilor + mobilizare incredibilă pentru acesta + membrii MONSTA X scriu mesaje de iubire fanilor

 1. Dana

  Ar fi super daca s-ar reuși ceva, însă nu prea cred. Chiar si cu marijoana tot nu vad fapta atat de gravă pentru care Wonho a fost dat afară sau a plecat din trupa. S-a renunțat prea ușor la el, mare păcat! Imi pare atât de rau pentru el, sper ca macar susținerea fanilor să-l mai inbuneze.
  Mie greu sa ma uit la trupa fara el, e un gol uriaș. Aseară văzusem episodul in care apare trupa Monsta X in desenele „aventurile fraților ursi” , si imi plângea inima in mine stiind ca Wonho nu ma e in trupa.
  Fight Wonho!!!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Lucy 2

  Mi se par floricele pe langa valul stranit de despartirea TVXQ sau plecarea unor membri din Exo. Aici ft multi internauti sunt porniti impotriva lui Wonho, in Coreea infractiunile nu se iarta la un idol…ma rog, depinde si de idol acum :)) in orice caz, poate il vom vedea solo candva 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. __.bsent.__

  Aș dori foarte mult ca Wonho să revină înapoi în trupă . Aflând această noutate pe de o parte m-am bucurat dar pe de alta parte eram foarte tristă . Monsta X este si va rămâne pentru mine o trupă importantă. Starship ar trebui să mai revizuiască această decizie în privința lui Wonho . Sper ca mai departe sa fie bine .

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s