Starship Ent. termină contractul lui Wonho + răspunde acuzațiilor de consum de marijuana din 2013

 

Agenția Starship Entertainment a decis să încheie contractul exclusiv al lui Wonho din MONSTA X.

La 1 noiembrie, agenția a împărtășit următoarea declarație:

Bună ziua, aici este Starship Entertainment.

În ceea ce privește raportul publicat la 1 noiembrie, bagajele și corpul lui Wonho au fost examinate la aeroport după ce s-a întors de la concertul din Germania din septembrie 2019, dar a fost un proces simplu și am fost informați că face parte din  inspecţia de la vamă. Nu am fost anunțați că ar exista separat o anchetă și nu am fost deloc conștienți de faptul că Wonho era sub anchetă, pentru suspiciunile de utilizare a marijuanei în 2013 și că există o anchetă în curs.

În legătură cu acest caz, s-a pronunțat hotărârea potrivit căreia nu mai putem menține contractul cu Wonho și ne-am reziliat contractul cu Wonho începând cu 1 noiembrie 2019.

Simțim o răspundere grea pentru că am provocat probleme multor oameni din cauza situației actuale și vom lucra pentru a ne îndeplini responsabilitatea până la sfârșit, astfel încât să poată participa cu sârguință la anchetă.

Ne cerem din nou scuze fanilor care prețuiesc sincer MONSTA X. Ne cerem scuze.

La începutul zilei, Dispatch a lansat un raport despre Wonho, Jung Da Eun și un bărbat denumit „Jo” în urma plecării recente a lui  Wonho de la MONSTA X.

Jung Da Eun și Wonho au jucat împreună în serialul Comedy TV „Ulzzang Shidae”  înainte de debutul lui Wonho cu MONSTA X. Potrivit lui Jung Da Eun, cei doi nu se întâlneau, ci locuiau împreună în 2012.

Cu doar puțin timp înainte de această declarație, Dispatch a dezvăluit că avea pregătit un interviu cu Jung Da Eun, în care aceasta îl acuză de consum de marijuana. Întregul reportaj îl aveți aici.

Plecarea lui Wonho a stârnit un val puternic de emoție în lumea întreagă, fanii internaționali și non fanii transmițând mesaje de susținere pentru idol, într-o mobilizare fără precedent,  dominând Twitter-ul toată ziua. Au existat și alte persoane publice care au cerut agenției Starship în cursul serii din 31 octombrie să nu încheie contractul lui Wonho, dar se pare că decizia a fost luată.

Se presupune că membrii MONSTA X au discutat pe tot parcursul nopții cu Wonho, la sediul agenției, iar decizia Starship a fost comunicată la câteva ore după.

Ce părere aveți?

Sursa: soompi

4 gânduri despre „Starship Ent. termină contractul lui Wonho + răspunde acuzațiilor de consum de marijuana din 2013

 1. Joopreme

  Starship s-a spalat pe mâini…Nu stim nimic habar nu avem și l-au aruncat ca pe un caine desi știau despre trecutul lui…Sa nu mai vorbim ca inca nu este nimic dovedit și exista doar vorbe si niste articole … exista mafie la mijloc, So he sau cum o cheamă are relații, influența și bani a fost ușor să îl răpună… Wonho nu avea companie puternică sa il scoată și a fost înjunghiat pe la spate. Este crunt ceea ce se intampla membrii fiind forțați să meargă înainte cu comeback ul…

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. Diana

   Sunt total de acord cu tine! Indiferent de acuzatii, agentia trebuia sa il protejeze si sustina pana la incheierea anchetei, macar atat. Oricum in urma plecarii lui nu cred ca formatia o sa mai aiba acelasi vibe si imi pare atat de rau.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Diana

  Sunt total de acord cu tine! Indiferent de acuzatii, agentia trebuia sa il protejeze si sustina pana la incheierea anchetei, macar atat. Oricum in urma plecarii lui nu cred ca formatia o sa mai aiba acelasi vibe si imi pare atat de rau.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. Andra

  Eu nu cred ca este adevarat ce se spune despre Wonho si chiar daca ar fi nu inteleg de ce So he si jung da eun care sunt milionari fac atata tam-tam pentru niste amarâti de bani si fac niste acuzati grave la adresa lui Wonho care poate s-au intamplat intrecut cu mult timp ca el sa debuteze . Eu una sincer va spun ca o sa il sustin in continuare pe Wonho orice sar intampla!!!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s