Fanii MONSTA X se opun plecării lui Wonho din grup și se adună pentru a protesta + petiția ia amploare

Fanii care se opun plecării lui Wonho din grup s-au adunat în fața clădirii Starship Entertainment în data de 3 noiembrie la miezul nopții.

Aceștia s-au adunat ca să exprime loialitatea față de întreaga trupă MONSTA X, cu toți cei 7 membri, inclusiv Wonho care a părăsit recent grupul. Pentru a arăta că îi susțin pe toți membrii, au sărbătorit ziua de naștere a lui Minhyuk înainte de protest.

În plus, aceștia cer o declarație oficială din partea agenției în legătură cu acuzațiile recent făcute împotriva grupului, inclusiv a zvonurilor despre membrul Shownu.

Cu toate acestea, fandomul Monbebe este împărțit în două acum. Unii consideră că protestul este inutil și nu va ajuta nici trupa, nici pe membrul Wonho. Alții susțin că MONSTA X ar trebui să rămână formată din 7 membrii și cred că prin acest protest vor răzgândi hotărârile deja luate.

Wonho se află acum într-o mare controversă, deoarece personalitatea Jung Da Eun și fosta stagiară Han Seo Hee l-au acuzat pe acesta de datorii neplătite, diferite ilegalități și consum de droguri.

De asemenea, fanii nu se lasă mai prejos nici în mediul electronic. Aceștia au întocmit o petiție online, ca cea realizată pe vremea când Hanbin a părăsit iKON din cauza controversei sale. Petiția pentru Wonho o puteți semna aici. În prezent petiția a adunat 415,000 de semnături.

Sursa: (1), (2).

7 gânduri despre „Fanii MONSTA X se opun plecării lui Wonho din grup și se adună pentru a protesta + petiția ia amploare

 1. Joopreme

  Wonho nu se va mai intoarce…Nu ii vom mai vedea niciodată în formula de 7….imi este frica pentru restul …. imi este frica ca vor dezbina intregul grup… Monsta X a început să fie atacat putin câte putin cu luni în urmă…cineva extrem de influent trage frâiele…..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. Ai

  Toată lumea rade pe seama copiilor ăstora care plang după plecarea unui infractor. Ma amuza și faptul cum sarmanele noastre Fane le învinovățesc pe Han seo hee și prietena ei. Ce treaba au ele dacă oppa e trash? Tipul a furat, a stat sub detenție și s-a drogat. Pentru asta nu îl găsiți vinovat?

  Apreciază

  Răspunde
  1. Justina

   Măi, să fie! Cum de le-au trebuit atâția ani ca să-și dea seama că a fost nu știu cum și a făcut nu știu ce? Mie îmi pare mai degrabă o acțiune concertată împotriva grupului. Au găsit niște puncte vulnerabile, dat fiind că societatea coreeană este foarte sensibilă la moralitatea (!?) ” idolilor” și le-au exploatat cu nerușinare. Cui i-a stat Monsta X în gât? Mi-e lehamite. Dacă ăsta e infractor, Justin Bieber ce mai e?

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Ai

    Ție ti se pare ca toată Coreea se învârte in jurul kpopului? Pana la scandalul asta multă lume nici nu stia cine e monsta x, de Wonho nici nu mai menționez. Nu complotează nimeni împotriva lor pentru ca nimănui nu ii pasa. E atât de evident ca tipa aia s-a răzbunat pe Wonho pentru ca a luat-o de proasta. Trebuia sa își plătească datoriile, mai ales când știe ca a făcut atâtea prostii ce pot sa ii termine cariera in orice secunda. Dacă tu crezi ca Wonho se compara cu Justin bieber, atunci zic sa te informezi. In primul rand, Wonho e un idol in Coreea de Sud ce face bani strict pe imaginea sa și se știe ca societatea e ft stricta cu drogurile mai ales. Justin bieber e un artist, care și-a făcut cariera pe talentul sau, nu pe imagine, iar pe fani și societate ii doar fix in fund de cât se droghează sau cu cine se culca 🙂

    Apreciază

    Răspunde
    1. Justina

     Eu zic să te informezi tu cu privire la toate acuzele pe care le tot lansează diverși în ultima perioadă, cu precădere în ultimele trei zile, împotriva membrilor grupului Monsta X. Asta, așa, ca să-ți răspund fix la problema asta. În ceea ce privește K-pop-ul, da, se învârt cam multe jurul lui, nu doar în Coreea. Sunt foarte mulți bani la mijloc, un procent foarte mare din PIB chiar. Am mai mulți ani decât îți închipui, sunt fan K-pop mai mult prin simpatie, via fiica mea. Am studiat suficient de mult problema astfel încât să-mi formez o idee. Ce nu înțeleg eu: nu pari să simpatizezi prea mult K-pop-ul, deci, de ce-ți dai cu părerea pe pagina de profil?

     Apreciază

     Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s