Jungkook din BTS spune de ce și-a tuns părul + vorbește despre mixtape-ul lui

BTS’s Jungkook Explains Why He Cut His Hair + Updates Fans On His Long-Awaited Mixtape

Într-un interviu recent, Jungkook a făcut mai multe dezvăluiri.

În timp ce răspundea la întrebările fanilor, mezinul trupei BTS a vorbit în sfârșit și despre faimoasa lui tunsoare ce a stârnit o forfotă mare în mediul online luna trecută. După mai mult timp în care și-a lăsat părul să crească, Jungkook și-a surprins fanii în octombrie, când și-a tuns pletele, iar hashtag-ul „EL ȘI-A TUNS PĂRUL” a devenit trend pe Twitter în mai multe limbi.

Când a fost întrebat cum de s-a decis, artistul a spus – „În primul rând, părul meu era foarte deteriorat și, din acest motiv, era greu de aranjat.” RM a fost imediat de acord cu colegul său de trupă, iar J-Hope l-a încurajat zicându-i că este mai frumos acum.

Liderul din BTS a mai adăugat – „Totuși a fost drăguț să-l putem vedea așa”, iar Jungkook a dezvăluit că este deschis posibilității de a-și lăsa părul lung în viitor – „Mai tărziu, dacă apare șansa, mi-l voi crește din nou”.

a intrat și el în discuție și a spus că el va fi următorul membru, care își lasă părul să crească.

Jungkook a mai vorbit și despre mult așteptatul său mixtape, despre care a vorbit pentru prima dată în luna mai a anului 2018. „Încă lucrez. Am terminat de înregistrat tot, dar acum înregistrat din nou totul de la început”, a dezvăluit idolul.

Însă, Suga l-a avertizat că dacă va continua așa, nu va mai lansa niciodată mixtape-ul, iar Jungkook i-a zis că mai degrabă decât un mixtape, se gândește să lanseze rapid un cântec.

La cele spuse de colegul său, rapperul doar a râs și i-a spus – „Chiar dacă vei regreta, trebuie doar să o lansezi și după aceea poți regreta”, la care Jungkook a insistat că are nevoie de timp – „Nu vreau să am regrete.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s