Rowoon din SF9 își demonstrează caracterul versatil prin personajul interpretat în „Extraordinary You”

SF9’s Rowoon Shows Off His Versatility Through His Character In “Extraordinary You”

Cu fiecare episod al serialului Extraordinary You, membrul grupului SF9, Rowoon, este recunoscut din ce în ce mai mult ca fiind un actor versatil.

„Extraordinary You” spune povestea unei eleve de liceu pe nume Eun Dan Oh, interpretată de Kim Hye Yoon, care descoperă că este defapt un personaj de manhwa, o bandă desenată coreeană. Când întâlnește un personaj secundar lipsit de nume din poveste pe care îl va numi mai târziu Ha Roo, jucat de Rowoon, fata decide să se opună destinului ei și să găsească adevărata dragoste.

Rowoon nu atrage atenția doar prin frumusețea și înălțimea lui, ci și prin abilitățile sale actoricești diverse. Întâi, Rowoon l-a portretizat pe Ha Roo cel naiv și tăcut, un personaj fără nume și chiar în plus în poveste, căruia nimănui nu îi acorda atenție. Mai târziu, acesta îl joacă pe Ha Roo într-o ipostază rece și distantă, a celui care își uită toate amintirile cu Eun Dan Oh și îi este loial lui Baek Kyung, jucat de Lee Jae Wook.

Pe fondul acestor evoluții, o nouă poveste sugerează că trecutul personajului a început într-o manhwa intitulată Trumpet Creeper. Rowoon reușește să arate bine chiar și având o apariție istorică, cu părul prins în mod tradițional și fiind îmbrăcat într-un costum albastru închis de gardian. Acesta se prezintă cu un șarm nou care creează o carismă diferită față de cea anterioară.

Rowoon umple micul ecran cu trăsăturile sale fantastice care se află într-o continuă schimbare datorită trecerilor de gen ale serialului, de la unul istoric la unul modern. Artistul s-a clasat pe locul al doilea în topul a zece actori demni de faimă, dovedindu-și astfel progresul cu privire la aptitudinile actoricești.

„Extraordinary You” este difuzat în fiecare miercuri și joi și poate fi vizionat aici!

Sursa: soompi

Un gând despre „Rowoon din SF9 își demonstrează caracterul versatil prin personajul interpretat în „Extraordinary You”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s