Starhip confirmă că a luat măsuri legale pentru a-și proteja artiștii de hărțuire și informații false

Starship Entertainment a transmis un nou comunicat cu privire la măsurile legale luate pentru protejarea imaginii artiștilor săi și le mulțumește fanilor.

Declarația oferă o actualizare a acțiunilor legale luate începând din iulie și reiterează planurile viitoare, inclusiv declarația anterioară a agenției cu privire la acțiunile care vor fi luate pentru fotografiile manipulate cu privire la Shownu.

Citiți postarea completă de mai jos:

Bună. Aici e Starship Entertainment.

Exprimăm profundă recunoștință fanilor care arată mult interes și dragoste pentru artiștii Starship Entertainment.

Am anunțat anterior planuri de acțiune în legătură cu răspândirea de informații false, comentarii rău intenționate, hărțuire sexuală și postări defăimătoare.
Ulterior, prin sfaturi active trimise de fani și monitorizare proprie, am colectat postări cu informații false, hărțuire sexuală, atacuri personale și defăimări care se răspândesc online și pe rețelele de socializare și am semnat contracte de delegare cu firmele de avocatură Ius & Lex și Sejong . Am depus reclamații legale cu privire la unii dintre acești comentatori răufăcători pe 4 iulie.

Suspecții care au scris postări rău intenționate au fost precizați prin intermediul anchetei efectuate de agenția de investigare, iar unii dintre ei au fost înaintați spre urmărire penală cu recomandare de punere sub acuzare.
Toți suspecții confirmați vor fi pedepsiți prin procesul cuvenit și intenționăm să desfășurăm acțiuni civile pe lângă pedeapsa penală.

În plus, fotografiile care au fost manipulate ilegal în legătură cu Shownu s-au răspândit recent pe internet și pe rețelele de socializare. Avem de gând să raportăm persoana care a postat inițial fotografiile și cele care le-au răspândit la poliție și vom întreprinde acțiuni imediate și puternice prin intermediul reprezentantului nostru legal, cu o cerere civilă pentru daune, pe baza încălcării Legii privind cazurile speciale referitoare la Pedeapsa etc. pentru infracțiuni sexuale, circulație a materialelor considerate pornografice prin Legea privind promovarea utilizării rețelei de informații și comunicații etc. și încălcarea drepturilor personale.

Prin monitorizarea continuă, vom continua să ne concentrăm toate eforturile pentru a proteja artiștii agenției noastre pentru a preveni rău suplimentar și vom continua să luăm măsuri legale puternice fără soluționare.

Mulțumim tuturor fanilor care iubesc și susțin artiștii noștri și solicităm fanilor să arate în mod continuu interesul pentru protecția drepturilor artiștilor.

Din nou, exprimăm o profundă recunoștință pentru acei mulți oameni care susțin artiștii agenției noastre.

Sursa

3 gânduri despre „Starhip confirmă că a luat măsuri legale pentru a-și proteja artiștii de hărțuire și informații false

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s