A fost găsită o bombă la locaţia filmărilor pentru „The Eternals”, unde joacă şi Ma Dong Seok

Unexploded Bomb Found On Set Of Marvel’s “The Eternals” Starring Ma Dong Seok And Angelina Jolie

Recent, au fost evacuaţi actorii şi personalul ce lucrau la filmul Marvel, „The Eternals”, după ce a fost descoperită o bombă neexplodată la locaţia unde aveau loc filmările.

În data de 4 noiembrie, mai multe surse media din SUA şi Marea Britanie au declarat că a fost descoperită o bombă neexplodată la locaţia filmărilor de pe Insulele Canare.

Potrivit ştirilor, Angelina Jolie, Richard Madden şi alţi membri din personal au oprit imediat filmările şi au fost evacuaţi în siguranţă pe o insulă apropiată, Fuerteventura. Ma Dong Seok nu a fost prezent în acea zi la filmări.

Mai târziu, pe loc au venit experţi care au înlăturat bomba. Cu toate astea, actorii nu vor putea reîncepe filmările imediat, pentru că locaţia va fi investigată pentru a se asigura că nu au mai rămas alte bombe.

„Respectiva bombă se pare că a stat acolo timp de decenii fără a fi atinsă,” a declarat un oficial pentru The Sun. „Toată lumea de pe platouri a fost înspăimântată pentru că nu ştiam ce urma să se întâmple dacă am fi atins-o din greşeală.”

The Sun a raportat: „Nu se cunoaşte când şi unde a fost creată bomba sau cât timp a stat acolo. Dar respectiva insulă a fost folosită de către armata germană drept bază militar în timpul celui De-al Doilea Război Mondial”.

„The Eternals” este un film despre o specie de superoameni pe nume Eternals, care s-au născut acum milioane de ani în urmă, drept rezultat al unor experimente genetice făcute de Pământ de Celestial. Ma Dong Seok va juca rolul lui Gilgamesh, un erou ce are o super forţă precum cea a lui Thor sau Hercule.

„The Eternals” va avea premiera pe 6 noiembrie 2020.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s