Yoon Shi Yoon și Jung In Sun sunt speriați de groază în primele teasere din “Psychopath Diary”

K-drama “Psychopath Diary” lansează primele fotografii de la filmări.

“Psychopath Diary” este o comedie thriller despre un bărbat pe nume Yook Dong Shik (Yoon Shi Yoon), un tip timid care se întâmplă să asiste la un omor. În timp ce încearcă să fugă de la locul faptei, el are un accidentîn urma căruia își pierde memoria. Când se trezește și descoperă jurnalul asasinului – care descrie în detaliu crimele sale – în mâinile lui, Yook Dong Shik devine convins că este un criminal în serie psihopat.

Pozele recent lansate dezvăluie prima întâlnire a lui Yook Dong Shik și a lui Shim Bo Kyung (Jung In Sun), pe drum, printr-un accident. Shim Bo Kyung se agață disperată de volanul mașinii, în timp ce se uită mirată, cu ochii larg deschiși. Între timp, Yook Dong Shik pare să fie în pericol, întrucât stă întins în mijlocul drumului, înfricoșat și palid ca o fantomă. Alături de el, Shim Bo Kyung și Heo Taek Soo (Choi Sung Won) nu știu ce trebuie făcut.

Anterior, Jung In Sun a ales acest moment drept scena pe care a anticipat-o cel mai mult, împărtășind: „Cred că această scenă are [toate elementele] thrillerului, comediei și fanteziei. Telespectatorii așteaptă cu mare drag chimia  ei cu Yoon Shi Yoon.”

Echipa de producție a mai spus:  „În poveste, viețile lui Yoon Shi Yoon și ale lui Jung In Sun vor fi împletite în mod neintenționat începând cu prima lor întâlnire periculoasă. Vă rugăm să așteptați și arătați mult interes pentru povestea care se va desfășura în mijlocul secretelor și suspiciunilor din jurul lui Yoon Shi Yoon, cel mai ușor de influențat individ care crede greșit că este un criminal în serie psihopat, și Jung In Sun, polițista de cartier cu un  spirit de investigație luminos.”

Serialul are premiera în 20  noiembrie.

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s