Ellin din Crayon Pop recunoaşte că a fraudat un bărbat de bani

Image result for ellin crayon pop

Ellin din Crayon Pop a recunoscut că a fraudat un bărbat de bani şi şi-a cerut scuze.

Anterior, un internaut anonim („A”), a acuzat un vlogger feminin, care era descris drept un fost idol, că l-ar fi fraudat de un milion de woni (aproximativ 864,070 de dolari), pretinzând că ar fi într-o relaţie romantică cu el. Situaţia a fost numită o „fraudă romantică”, fiind un tip de înşelătorie în care făptaşul pretinde că are sentimente pentru victimă şi încearcă să obţină afecţiune din partea acestuia, pentru a comite ulterior frauda.

După apariţia speculaţiilor că respectivul vlogger ar fi fosta membră Crayon Pop, Ellin, aceasta a făcut o declaraţie pe 3 noiembrie în care neagă faptul că ar fi făcut această înşelătorie şi că va lua măsuri legale împotriva persoanelor care răspândesc zvonuri false.

Totuşi, câteva zile mai târziu, pe 8 noiembrie, Ellin şi-a cerut scuze pentru că a minţit într-o transmisiune de pe Afreeca TV.

Aceasta a spus: „A” mi-a oferit şansa de a-mi cere scuze timp de o săptămână, însă eu nu am făcut-o. Voiam să continui să activez drept vlogger, aşa că am abordat situaţia într-un mod stupid, minţind. Îmi pare rău.”

Ellin a continuat: „M-am întâlnit cu el ieri şi am discutat. Am înţeles că acesta ştia că am făcut o greşeală atunci când ne întâlneam.” Aceasta şi-a cerut scuze pentru că a fost egoistă şi a înrăutăţit situaţia, minţind.

„Mi-a cerut scuze în faţa lui „A”, iar acesta mi le-a acceptat. Am discutat şi despre faptul cum nu vom mai face nimic pe viitor, care ne va dăuna reciproc.”

Pe lângă asta, Ellin a vorbit şi despre zvonurile care susţin că e într-o relaţie cu un actor. „Nu e adevărat. Ne-am despărţit după ce am devenit un vlogger,” a spus ea. „Ştiu că acum tot ce spun va da de bănuit, după greşeala comisă, dar acesta e adevărul gol goluţ.”

„Îmi cer scuze persoanelor pe care le-am rănit,” a spus Ellin. „Îmi recunosc greşeală şi îmi cer scuze în faţa lui „A” şi a spectatorilor. Voi reflecta asupra greşelii mele şi voi rezolva neînţelegerea cu „A”. Îmi pare rău.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s