Fanii cred că Heechul are grijă de pisica lui Sulli

Se pare că Heechul din Super Junior a decis să ia pisica lui Sulli după moartea vedetei.

Pe 6 noiembrie, Heechul a emis live pe YouTube pentru a sărbători a 14-a aniversare a debutului Super Junior alături de fani.

La aproximativ un minut după ce a început transmisia live, o pisică s-a văzut în colțul ecranului. Pisica s-a plimbat pe lângă Heechul un pic, apoi a sărit în sus pe biroul unde era computerul și s-a mutat într-o altă parte a camerei. Deși a apărut doar câteva secunde, a fost suficient pentru fani să observe că pisica era din rasa rară Sphynx, exact ca și pisica lui Sulli.

Cum Heechul și Sulli erau prieteni foarte apropiați, fanii au început să se gândească că Heechul a decis să aibă grijă de pisica ei de acum încolo. Mai târziu, fanii l-au întrebat pe Heechul despre pisică, dar acesta a răspuns: „Este un secret…”.

Ei au presupus că idolul nu dorește să spună nimic despre asta pentru că încă nu este un subiect ușor pentru el, având în vedere că Sulli a murit cu doar câteva săptămâni în urmă.

În 14 octombrie, Sulli a fost găsită moartă de managerul ei la domiciliul ei din Seongnam-si, Gyeonggi-do. După o investigație amănunțită, poliția a ajuns la concluzia că aceasta s-a sinucis.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s