O petiție marca ”Blue House” a luat naștere pentru a interzice trupele X1 și IZ*ONE la TV!

O petiție de-a coreenilor cere blocarea și scoaterea din industrie a trupelor X1 și IZ*ONE, după ce s-a demonstrat manipularea clasamentelor.

Petiția a fost creeată în data de 7 noiembrie și este intitulată „Interzicerea (participării) trupelor IZ*ONE și X1 la toate emisiunile”.

O parte din petiție afirmă: „Trupa X1 debutată recent este în prezent blocată să promoveze, dar IZ*ONE se comportă ca și cum nu s-ar întâmpla nimic și se pregătește pentru o revenire. Întreaga această situație reprezintă modul emisiunii de a ne batjocori. Interziceți aceste grupuri pentru a mai fi difuzate la TV”

Se pare că furia oamenilor crește pe zi ce trece, după ce rapoartele recente au dezvăluit faptul că primii 20 de concurenți, atât de la „Produce 48”, cât și „Produce X 101”, au fost aleși chiar dinainte de începerea votării publice.

Ce părere aveți despre această situație care ia amploare?

Sursa

7 gânduri despre „O petiție marca ”Blue House” a luat naștere pentru a interzice trupele X1 și IZ*ONE la TV!

 1. Monbebe

  Adevărul este că au fost eliminați concurenți cu un potențial și un talent deasupra acestui show.💁🏻‍♀️
  Până și eu simt o frustrare când mă gândesc că preferații mei aveau o șansă să ajungă în top 11 dacă nu se manipulau voturile.
  Dar gândind la rece îți dai seamă că există persoane nevinovate care nu știau de aceste aranjamente.
  Eu una mă împart între compasiune și revoltă :))))

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. ONE IT

  Ceee , inteleg ca voturile au fost manipulate , iar in cei primii 11 ar fi putut intra alte persoane , dar asta e ridicol. Nu e vina lor , de ce sa le distruga viitorul? Au debutut abia pe 27 august si deja sunt foarte populari , de ce sa le strici cariera abia inceputa acestor copii minunați? Eu sunt one it inca din produce x 101 , am fost foarte bucuroasă sa vad in finala formula actuala a membrilor x1 , chiar daca câțiva dintre preferații mei nu intrasera. Mi-a părut rau , dar mă bucuram si pentru cei ce aveau sa reprezinte trupa. Acum , ceilalți oricum au intrat in alte trupe pe care le urmăresc , vrând sa îi susțin. Prin urmare , mi se pare o prostie enorma , o absurditate aceasca petiție sau ce o fi ea , le strica viitorul unor copii ce abia își incep o cariera. Sau poate le e frica ca vor ajunge foarte populari? Nu înțeleg ce in capul celor ce se opun apariției lor la diferite emisiuni , si ei sunt foooarte talentați. Dupa parerea mea trupa este constituită din 11 membrii talentați , puternici , frumoși , amuzanți. Eu le doresc tot binele din lume.
  ~scuzati-mi greselile gramaticale daca sunt~

  Apreciază

  Răspunde
 3. hyunamyou

  Inteleg ca unii s-ar putea sa nu guste aceasta decizie, poate nu este corect pentru aceste grupuri, dar nici nu mi se pare normal sa se comporte ca si cum nu s-a intamplat nimic, aici s-a intamplat ceva foarte urat si trebuie sa se faca ceva in privinta asta.

  Apreciază

  Răspunde
  1. susodoi 🌼 Autor post

   Da.. dar acum faptul este consumat. Trupele-s formate și în curs de dezvoltare. Ce vina au fetele din IZONE sau X1 că emisiunea si agentiile faceau prostii pe la spate. Nu e drept.. dar se vor lua măsuri de acum în colo. De ce sa interzica trupele astea. Fanii nervoși si nemultumiti, care s au uitat la emisiune si au votat: ar putea pur si simplu să se oprească din a le cumpara albumele sau din a le urmări. Dar eu sunt fană IZONE spre exemplu: nu m am uitat la emisiune. Eu ce vina am că mi plac asa cum sunt? Am aflat de ele după ce au debutat. În această formulă. Ar trebui să lase în pace aceste trupe.. si să boicoteze Produce 101 si Mnet de acum in colo, daca mai au de gand să continue cu ceva de genul.

   Apreciază

   Răspunde
   1. hyunamyou

    Cum am zis, poate ca nu este de acord pentru grupurile astea doua, dar pe alta parte, poate oamenii nu se mai pot simti atat de bine vazandu-le, adica se stie ca nu s-a ales corect. Pot sa inteleg de ce s-a facut aceasta petitie. Parerea mea.

    Apreciază

    Răspunde
 4. Dumi

  E absurda petitia. Eu inteleg sa fie pedepsiti cei care cei care au făcut asta cu bună știință, dar idolii, membrii acestor trupe ce vina au? Oricum ei nu au știut toata murdăria manuita pe la spatele lor, de ce ce ar trebui să sufere din asta. Mai ales ca abia au debutat. Mie imi plac foarte mult ambele trupe, toți sunt talentați, au tot ce trebuie si acuma au obținut si ei o șansă să își urmeze visurile.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s