Yang Hyun Suk, interogat 14 ore pentru acuzațiile că a acoperit scandalul cu droguri al lui B.I

Yang Hyun Suk Questioned By Police On Charges Of Covering Up Past Drug Incident Involving B.I

Yang Hyun Suk, fost director executiv al companiei YG Entertainment, tocmai a încheiat interogatoriul cu privire la acuzațiile că a acoperit incidentul cu droguri care-l implica pe B.I, fost membru iKON, din 2016.

În prezent, este suspectat că a amenințat-o pe “A” să-și schimbe declarațiile pe care le-a dat când ar fi declarat că B.I a cumpărat și consumat droguri în 2016. Se crede că a făcut asta pentru a afecta investigațiile conduse de poliție în legătură cu B.I.

Interogatoriul a durat 14 ore, Yang Hyun Suk ajungând la ora 10 dimineața (Coreea de Sud) la Secția de Poliție Gyeonggi pentru a răspunde la întrebările echipei de investigare. Acesta a purtat un costum negru și când a fost întrebat dacă a amenințat-o vreodată pe “A,” a răspuns. – „Voi răspunde sincer la întrebările polițistilor” – și apoi a intrat în clădire fără să mai dea alte declarații

14 ore mai tărziu, în jurul ore 11:50 (Coreea de Sud), a ieșit din clădire. Când a ieșit, Yang Hyun Suk a spus – „Am răspuns sincer la toate întrebările polițiștilor. Am spus adevărul.” Când a fost întrebat dacă a recunoscut acuzațiile făcute împotriva lui, a zis că nu poate dezvălui nimic, deoarece ancheta este în curs de desfășurare, și a plecat.

Aceasta este pentru prima dată când Yang Hyun Suk a fost interogat în legătură cu implicare sa în cazul lui B.I și încă nu s-a decis dacă va fi chemat din nou la audieri.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s