EXO anunță lista de melodii a albumului ,,Obsession” + cine i-a ajutat la elaborarea acestuia

Image result for exo"

Data de 27 noiembrie se apropie cu repeziciune, motiv pentru care au fost scoase la iveală mai multe detalii despre al șaselea album complet al trupei EXO, ‘Obsession’.

Grupul masculin își va face revenirea mult așteptată la sfârșitul acestei luni, oferindu-le fanilor 10 melodii noi: Obsession – melodia de titlu, aceeași melodie în limba chineză, Trouble, Jekyll, Groove, Ya Ya Ya, Baby You Are, Non Stop, Day After Day și Butterfly Effect. De asemenea, fanii încearcă să ghicească dacă pe acest album va exista vreo baladă și care va fi aceea, dar și despre ce ar putea fi fiecare piesă.

Noutățile sunt cu atât mai îmbucurătoare, cu cât Naver a anunțat câțiva dintre artiștii internaționali care au participat la compunerea acestui album și care au mai lucrat împreună cu baieții din EXO, oferindu-le melodii de succes. Printre aceștia se numără: Dem Jointz, un muzician și producător american, cunoscut de către fanii trupei datorită melodiei Cloud 9 de pe albumul din 2015 – ‘EX’ACT’, LDN Noise, un duo britanic care a compus multe dintre melodiile grupului EXO cum ar fi Lightsaber, Lucky one, Monster, White noise, Lotto și Forever

Și asta nu e tot, agenția înființată de Hyuk Shin, Joombas music group, colaborează din nou cu EXO, având deja în portofoliul de parteneriat melodiile Don’t Go, Growl, Universe și Hey Mama.

Nici artiștii coreeni nu se lasă mai prejos, existând câteva nume ce aparțin de SM Entertainment care s-au alăturat procesului de creare al albumului. Astfel îi amintim pe Yoo Young-jin, care a colaborat cu EXO în trecut la melodiile What is love, MAMA și History, Kenzie, care i-a ajutat pe băieți la piese precum Overdose, Transformer, Monster, Sing for you și What u do, Forever, Deez, care a lucrat în parteneriat la Love, Love, Love și Jinby Jin, cunoscut pentru melodia Dream, interpretată de Baekhyun și Suzy.

Din păcate, mai avem de așteptat până la momentul în care vom putea intra complet în noul univers prezentat de EXO, iar până atunci singura noastră portiță este alcătuită din trailerul conceptual și teasere.

2 gânduri despre „EXO anunță lista de melodii a albumului ,,Obsession” + cine i-a ajutat la elaborarea acestuia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s