Lee Jae Wook a vorbit despre popularitatea lui în ascensiune, motivele care l-au făcut să devină actor + altele

Lee Jae Wook a acordat un interviu pentru revista High Cut mai puțin formal și care a atras atenția fanilor.


În timpul interviului care a urmat ședinței foto, Lee Jae Wook a vorbit despre transformarea sa actoricească din rolul său Seol Ji Hwan din „Search: WWW” de la TVN în Baek Kyung, în “Extraordinary You”,  de la MBC: „Prima dată când am văzut scenariul pentru Seol Ji Hwan, am avut impresia că este o persoană atât de blândă. Dar Baek Kyung a fost opusul complet. De la  modul în care vorbește la uniformă școlară, am crezut că trebuie să exprim totul în sens invers. A trebuit să-mi schimb complet modul de gândire.”

Lee Jae Wook a continuat să vorbească despre personalitatea sa reală, împărtășind: „Sincer, nu sunt chiar atât de distractiv, dar încerc să fiu mereu vesel și plăcut. Mai ales că tind să fiu cel mai tânăr din platou, încerc din greu să aduc energie.”

Întrebat dacă își poate simți sau nu popularitatea în creștere, a împărtășit: „În urmă cu doar un an, când mergeam la cafeneaua mea obișnuită, eram unul dintre oamenii care stăteau liniștiți și beau cafea. În aceste zile, există multe cazuri în care oamenii spun: „Este Baek Kyung” sau „Este Ji Hwan” și îmi cer autograful, așa că îmi dau seama [de popularitatea mea] atunci.” El a adăugat, de asemenea: „Mama mea și sora mai mare încă mai cred că este uluitor și continuă să privească când la mine când la televizor și în viața reală.”

Despre ceea ce l-a determinat să decidă să devină actor, Lee Jae Wook a împărtășit: „În zilele mele de școală, am avut o mulțime de locuri de muncă cu timp parțial. Am făcut diverse joburi, dar cu actoria a fost prima dată când m-am simțit atras de ceva și am simțit dorința de a munci din greu. Am luat  lecții de actorie pentru prima dată și se pare că am ajuns la acel moment în timp ce mă pregăteam pentru examenul de admitere. Am muncit din greu pe cont propriu și, după ce m-am văzut schimbându-mă treptat, mi-am dorit foarte mult să devin actor pentru cariera mea ”, adăugând că vrea să devină un actor care are întotdeauna o inimă modestă.

Pictorialuli interviul lui Lee Jae Wook vor fi disponibile pe 21 noiembrie în numărul 252 al revistei High Cut.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s