Lee Jae Wook și Kim Hye Yoon sunt cuplul perfect în „Extraordinary You”


MBC a dezvăluit imagini din serialul „Extraordinary you” cu Kim Hye Yoon și Lee Jae Wook ieșind la o întâlnire adorabilă!

În imagini, Eun Dan Oh (interpretată de Kim Hye Yoon) și Baek Kyung (interpretat de Lee Jae Wook) par un cuplu adorabil în timp ce se plimbă de-a lungul șinei de tren ținându-se de mână și împărțind mâncarea. Cu toate acestea, deși Eun Dan Oh îl privește fericită pe Baek Kyung, acesta o privește cu o expresie misterioasă fiind curios cu privire la modul în care va evolua relația lor.

Spoiler

În episodul difuzat săptămâna trecută, Baek Kyung a descoperit că personjele din umbra manhwa-ului (comic coreean) care mor își pierd conștiința de sine. După ce a descoperit acest lucru, el a încercat să îndepărteze masca de oxigen a lui Eun Dan Oh, când acesta era inconștientă în spital, pentru a readuce povestea la modul în care a fost.  Acesta a realizat apoi că tot el a ucis-o pe Eun Dan Oh și într-un alt manhwa, iar amintindu-și acest lucru a părăsit camera în lacrimi. Sfârșitul episodului îl arată pe Ha Roo (interpretat de Rowoon din SF9) întâlnind-o pe Eun Dan Oh care și-a pierdut toate amintirile, acest lucru confirmând că ea a murit în umbra manhwa-ului.

Pentru a afla ce se întâmplă mai departe între cei trei, urmăriți următorul episod al producției ce va fi difuzat pe 20 noiembrie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s