Drama „Extraordinary You” oferă teasere emoționante înainte de final

Drama „Extraordinary You” se apropie de episoadele finale!

Înainte de ultimele două episoade, care vor fi difuzate peste două ore, drama de la MBC oferă mici indicii despre momentele finale.

Imagini cu Eun Dan Oh (Kim Hye Yoon) și Ha Roo (Rowoon din SF9) previzualizează un moment dulce. Ei sunt văzuți la bibliotecă la o întâlnire, purtând coliere din hârtie. Eun Dan Oh are ochii închiși, plini de anticipare, în timp ce Ha Roo o privește cu un zâmbet plin de afecțiune.

Într-un alt set de poze, toți studenții sunt prezenți la ceremonia de absolvire. Așa cum liceenii coreeni învață trei ani înainte de absolvire, iar caracterele din dramă erau în anul doi pe tot parcursul acțiunilor, se pare că a trecut un an.

Personajele, inclusiv Eun Dan Oh, Baek Kyung (Lee Jae Wook), Lee Do Hwa (Jung Gun Joo), Oh Nam Joo (Kim Young Dae) și Yeo Joo Da (Naeun din April) au emoții mixte de bucurie și tristețe. Însă Ha Roo nu este prezent.

În clipa în care toți fac o poză de grup, Eun Dan Oh pare distrasă și privește într-o altă direcție, făcând publicul să se întrebe ce a putut să-i atragă atenția într-un asemenea moment.

Episoadele 31 și 32 a dramei „Extraordinary You” vor fi difuzate azi, pe 21 noiembrie, la ora coreeană 20:55 pe canalul MBC.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s