“Crash Landing On You” prezintă cele patru personaje principale care vă vor cuceri din decembrie

“Crash Landing On You” Gives A Glimpse Of Lead Characters Ahead Of Premiere

“Crash Landing on You” dezvăluie imagini noi cu cei patru actori principali!

Noua producție marca tvN este un serial romantic cu Son Ye Jin, Hyun Bin, Seo Ji Hye și Kim Jung Hyun ca protagoniști. Actrița joacă rolul lui Yoon Se Ri, o moștenitoare bogată din Coreea de Sud, care este forțată să aterizeze de urgență pe teritoriul nord-coreean în timpul unei călătorii cu parapanta din cauza vântului puternic. Hyun Bin îl va interpreta pe Ri Jung Hyuk, un ofițer nord-coreean care va încerca să o ascundă și care se va îndrăgosti de ea în timpul acestui proces. Seo Ji Hye va intra în pielea lui Seo Dan, logodnica lui Ri Jung Hyuk și care face parte din populația nord-coreeană exclusivistă, iar Kim Jung Hyun îi va da viață lui Ku Seung Jun, un tânăr afacerit și escroc.

Ri Jung Hyuk, care provine dintr-o familie de renume, este un oficial de rang înalt în armată și totodată unul dintre cei mai buni ofițeri din Coreea de Nord. Acesta este un bărbat ferm, direct și care merge pe principii. Însă, viața acestuia va fi dată peste cap când o va întâlni pe Yoon Se Ri.

Deși Yoon Se Ri face parte dintr-o familie foarte înstărită, aceasta a ales să-și facă propria companie globală de modă, reușind în viață prin forțe proprii. Este o femeie încrezătoare, care pune mereu pe primul loc afacerea ei. Așa că va fi foarte interesant să vedem cum se va schimba după întâlnirea cu Ri Jung Hyuk.

În noile fotografii, Ri Jung Hyuk este îmbrăcat în uniforma sa de soldat și are o privire rece, în timp ce Yoon Se Ri poartă o ținută stilată și afișează o imagine puternică și încrezătoare.

Cum am zis mai sus, Ku Seung Jun este un tânăr afacerist, care este o apariție de sensație în cercul social al bogătașilor, iar faptul că le are cu vorbele îl ajută foarte mult. Însă, Ku Seung Jun se pricepe și la escrocherii, iar din cauza vieții tumultoase ajunge să fie implicat în mai multe scandaluri cu Yoon Se Ri.

Acesta apare îmbrăcat în diferite costume elegante, cu stil și deși pare rece, atitudinea sa degajată îi va face pe telespectatori să-și pună întrebări despre acest misterios personaj.

Dacă Yoon Se Ri e cea mai bogată moștenitoare din Coreea de Sud, Seo Dan este replica acesteia din Coreea de Nord.

Seo Dan este chic, îndrăzneață și are o carismă puternică. În pozele de mai jos, Seo Dan emană o aură exotică cu imaginea de ‘regină a gheții’ și stilul urban. Însă, are și o latură pură, inocentă, deoarece nu își poate ascunde sentimentele față de Ri Jung Hyuk.

Drama “Crash Landing on You” va avea premiera pe 14 decembrie 2020.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s