[CCC] Fanii sunt îngrijorați pentru Taeyeon după ce a apărut îmbrăcată în negru și cu fața acoperită la aeroport

Image result for taeyeon airport fans worried

Mulți fani s-au îngrijorat pentru starea mentală a lui Taeyeon după recentul deces al Harei.

Vedeta a apărut la aeroportul din Incheon pe 26 noiembrie, pregătindu-se să plece în Japonia pentru o serie de activități. Aceasta părăsește țara îmbrăcată complet în negru și cu fața acoperită pe cât posibil de o căciulă. Internauții și fanii s-au arătat îngrijorați de starea ei mentală, având în vedere morțile recente ale lui Sulli și Hara.

Articol: Taeyeon, expresie împovărată

Sursă: Ilgan Sports via Nate

1. [+887, -55] Taeyeon-ah, fii puternică ㅠㅠ

2. [+783, -52] Taeyeon, te rog să dai în judecată comentariile cu ură și să nu ierți niciunul. Am pielea de găină când văd că ID-uri ce lasă mereu comentarii jignitoare la articolele cu Soshi sau Taeyeon se comportă de parcă nu sunt hateri la articolele cu Sulli sau Goo Hara.

3. [+713, -56] Taeyeon, găsește putere, ai grijă cu programul tău și întoarce-te acasă sănătoasă

4. [+52, -11] Era apropiată de Jonghyun și Sulli, iar acum Hara… E un miracol până și faptul că reușește să își mențină calmul și să cânte pentru fanii ei acum.

5. [+38, -5] Sper că cineva o supraveghează. Deja a fost diagnosticată cu depresie, iar acum se confruntă cu trei pierderi în doi ani. Probabil că totul se simte atât de riscant pentru ea..

6. [+35, -6] Chiar m-am îngrijorat pentru Goo Hara când Sulli a murit, pentru că a mai încercat odată… M-am întrebat dacă ar trebui să îi trimit un mesaj privat sau nu, dar după ce am văzut promisiunea ei de a trăi viața mai bine pe live, am crezut-o și priviți ce s-a întâmplat acum. Acum mă îngrijorez și pentru Taeyeon.. Chiar sper ca SM să aibă grijă de artiștii săi.

7. [+22, -4] Fii puternică!!!

8. [+21, -4] Taeyeon ae în depresie, sper că oamenii din jurul său au grijă de ea!

9. [+17, -4] Taeyeon-ssi, vreau să îți ascult cântecele pentru mult, mult timp

10. [+16, -5] Cum sunt viețile lor diferite în breun fel de cele ale unor animale de la zoo? Toată lumea holbându-se, făcând poze, râzând de ei… Și eu aș deveni bolnav mental

11. [+15, -2] Nu mai putem face nimic pentru cei care au murit deja, dar putem să avem grijă de cei din jurul nostru. Dacă există cineva care pare să treacă prin momente grele, sper că agenția va face un pas în față și îi va acorda atenția meritată.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s