Modurile în care Moon Geun Young și Kim Seon Ho îi fac dependenți pe telespectatori de „Catch the Ghost”

Ways Moon Geun Young and Kim Seon Ho Are Keeping Viewers Hooked On “Catch The Ghost”

Moon Geun Young și Kim Seon Ho ademenesc în mod constant din ce în ce mai mulți telespectatori către serialul fermecător în care joacă, intitulat „Catch the Ghost”.

Producția marca tvN spune poveste unui grup de polițiști de metrou care încearcă să prindă un criminal în serie cunoscut sub pseudonimul ‘Fantoma’ (‘The Ghost’). Moon Geun Young o joacă pe Yoo Ryung, care este un ofițer novice, dar pasionată de meseria ei, și a cărei personalitate diferă substanțial de cea a personajului lui Kim Seon Ho, Go Ji Seok, șeful ei pregătit să facă totul ca la carte.

Spoiler

În episodul zece, dinamicul duo se pregătește pentru povestea lor romantică ce urmează să apară, considerând faptul că Kim Seon Ho a aflat multe despre trecutul dureros al familiei lui Moon Geun Young și că a primit un mesaj vocal amuzant de la aceasta când era beată. Acum că ne apropiem cu repeziciune de finalul serialului, aici aveți cele mai memorabile momente care i-au făcut pe telespectatori să se îndrăgostească de „Catch the Ghost”.

  1. Chimia dintre Moon Geun Young și Kim Seon Ho, cunoscuți drept „cuplul Go-Yoo”

Chimia grozavă dintre Yoo Ryung și Go Ji Seok este una dintre principalele atracții are serialului. Începând chiar de la prima lor întâlnire, acești doi poli diametrl opuși și-au început relația înflăcărată câștigându-și numele de „Tom și Jerry”. Cum cei doi încep să investigheze diverse cazuri de la metrou cu ar fi infracțiuni sexuale digitale, cămătari, asalturi și hărțuiri sexuale, ba chiar și hoți de buzunare, cei doi au ajuns să aibă o relație cu adevărat apropiată, entuziasmându-și telespectatorii cu idei unei povești romantice viitoare.

2. Imagini cu ipostaze ale cupluui Go-Yoo captivante și pline de suspans

Telespectatorii au fost atrași constant către situații neașteptate fiind tachinați prin imaginile premergătoare episoadelor din „Catch the Ghost”. Acestea prezentau cuplul mult iubit în ipostaze care nu aveau cum să le dea liniște celor ce urmăreau serialul până la următorul episod. Ca exemple putem lua fotografiile apărute înainte de episodul 9, în care Go Ji Seok apare ca un cavaler în armură strălucitoare, anunțând: „Sunt aici acum!” când Yoo Ryung avea dificultăți în găsirea unei genți într-o groapă de gunoi. În plus, imaginile premergătoare episodului 10 îl prezintă pe Go Ji Seok venind să afle despre trecutul dureros al familiei lui Yoo Ryung, care nu i-a dat altă opțiune acesteia decât să se alăture trupelor de poliție.

Imaginile dinaintea episodului 11 au avut un impact deosebit asupra telespectatorilor, făcând inimile acestora sa tresalte, prezentându-le o surprinzătoare întorsură de situație. De când Yo Ryung i-a lăsat lui Go Ji Seok un mesaj vocal fiind beată, aceasta nu și-a lăsat sentimentele să iasă la iveală, dar, în mod suprinzător, își face curaj și îl întreabă pe bărbat: „Ai vrea să vii să mâncăm ramyun?” Pe deasupra, Go Ji Seok anunță plin de mândrie: „De azi înainte, o voi proteja pe începătoare.”, transformându-se într-un mod dulce în umărul de sprijin al lui Yoo Ryung.

3. Melodii romantice care îi încântă pe telespectatori

Melodiile folosite la coloană sonoră a serialului ajută la intensificarea experienței de iubire a cuplului. Piesele lansate până acum au fost misterioase, dar și puternice, conținând voci dulci și calde. Câteva dintre acestea sunt: Feel My Heart, a lui Woosung din The Rose, Wanted, de ABRY, și Highlight, a lui Roh Tae Hyun din HOTSHOT.

Versurile melodiilor se potrivesc perfect cu anumite scene din producție, cum ar fi versurile din ‘Wanted’ care spun: „Destinația inimii tale sunt eu”, în timp ce amândoi dansează adorabil la începutul episodului 6. În episodul 9, perechea este în timpul unei întâlnire romantice, iar în timp ce se plimbă cu metroul se aude pe fundal: „Ce crezi despre mine? Nu știi deja cum mă simt? Dacă faci un pas mai aproape, printre toate aceste flori, lângă tine vreau să mă ascund.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s