Reporterița Kang Kyung Yoon dezvăluie că Hara a ajutat-o la cazul lui Jung Joon Young

Reporter Kang Kyung Yoon Reveals Goo Hara Helped Her Uncover Chatroom Case Involving Jung Joon Young

În urma știrilor despre moartea tragică a lui Goo Hara, s-a dezvăluit că aceasta a ajutat-o pe reporterița Kang Kyung Yoon să investigheze cazul grupului de chat al lui Jung Joon Young.

În data de 25 noiembrie, reporterița Kang Kyung Yoon de la canalul SBS a apărut la știri. Aceasta este reporterul care a lansat rapoartele inițiale despre grupurile de chat de pe KakaoTalk, în care se aflau Jung Joon Young și alții.

Kang Kyung Yoon a spus: „A doua zi după nefericita veste despre Sulli, am contactat-o pe Goo Hara. I-am spus: „Fii puternică, să nu iei o alegere greșită. Să lucrăm din greu și să continuăm să trăim până la sfârșit”, dar inevitabilul s-a produs. Este foarte trist.”

Ea a continuat: „Goo Hara a avut cazul ei cu fostul iubit (Choi Jong Bum), iar multe persoane de pe acele site-uri i-au provocat pagube secundare în mod direct lui Goo Hara, vorbind despre cum a avut un videoclip privat, din viața ei personală, și despre cum acest lucru este fatal pentru o celebritate feminină. Choi Jong Bum a primit o pedeapsă cu suspendare în urma primului său proces. Acest lucru înseamnă că a fost vinovat, dar comentariile răuvoitoare [despre Goo Hara] nu s-au redus nici după aceea. Goo Hara a fost, de asemenea, foarte frustrată după toate ce s-au întâmplat. A avut greutăți în legătură cu faptul că acesta a fost achitat de acuzația că a filmat-o fără permisiunea ei.”

Reporterul a dezvăluit că a făcut cunoștință cu Goo Hara după ce cântăreața s-a oferit personal să o ajute să descopere adevărul din spatele grupului de chat al lui Jung Joon Young. Kang Kyung Yoon a declarat: „Am raportat despre cazul „Grupul de chat al lui Jung Joon Young”, iar Goo Hara m-a sunat personal după aceea. Ea este, de asemenea, o victimă [a unui caz similar cu acesta], așa că mi-a spus: „A trebuit să te contactez după ce am văzut articolul. Nu știu cum pot să vă ajut, dar aș dori să vă ajut”. A părut că dorește să se implice activ în această situație.”

Kang Kyung Yoon a continuat: „Pentru că Hara este o celebritate feminină și pentru că a participat la procesele de judecată, fiind victima filmărilor ilegale de către fostul ei iubit, a cerut cu curaj datele de contact și m-a contactat mai întâi. Ea a spus că dorește să ajute în orice fel ca să se poată descoperi adevărul din spatele cazului, iar ea a oferit mult ajutor.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s