Toți artiștii menționați de Park Kyung din Block B că ar profita de sajaegi vor lua măsuri legale

Pe data de 24 noiembrie, Park Kyung din Block B a acuzat, printr-o postare pe Twitter, anumiți artiști care ar fi profitat de sajaegi.

Mai târziu, idolul a șters postarea problematică, iar agenția lui, KQ Entertainment, a publicat o declarație cu scuze pentru toți artiștii menționați.

Pe 25 noiembrie, agenția lui Vibe, Major 9, a răspuns cu propria declarație, care nu a menționat scuzele agenției KQ Ent., ci a anunțat planurile agenției de a merge mai departe — de a lua măsuri legale nu doar împotriva lui Park Kyung, dar și a potențialilor individuali care au postat/postează comentarii malițioase despre Vibe in mediul online.

Declarația agenției Major 9 este mai jos:

Bună ziua, aici e Major 9.
Ținem să vă informăm poziția noastră cu privire la remarca nepoliticoasă făcută de un artist anume pe 24 noiembrie, în care a menționat și numele artistului nostru, Vibe.
Chiar dacă am oferit artistului în cauză destul timp pentru a-și cere scuze prin intermediul agenției lui, noi încă nu am primit scuze oficiale și sincere, iar postarea lui controversială a fost acceptată că fapt. Pentru a corecta această neînțelegere, noi anunțăm planurile noastre de a răspunde cu măsuri în instanță.
Artistul nostru deja a suferit discriminare severă, pe lângă suferință și durere psihologică. Ei regretă că acest zvon s-a răspândit cu neglijență, fără a căuta fapte exacte sau a se gândi la consecințe.
La moment noi colectăm evidențe cu privire la calomnie și zvonuri false care s-au răspândit în mediu online cu mult înainte de incidentul în cauză. Rămâne să decidem dacă vom lua măsuri legale și împotriva comentatorilor negativi, fără negocieri sau indulgență.
Mulțumim tuturor care oferă susținere artistului nostru, și vom continua să protejăm artiștii noștri la maxim pe viitor.”

Lim Jae Hyun, un alt artist menționat în postarea lui Park Kyung, va lua și el măsuri legale împotriva lui Park Kyung, lansând următoarea declarație în numele agenției sale:

„Bună ziua, aici e agenția lui Lim Jae Hyun.
Declarăm că acuzațiile de sajaegi aduse pe 24 noiembrie artistului nostru din partea lui Park Kyung sunt complet false.
„Manipularea topurilor muzicale prin sajaegi” este o crimă evidentă, iar noi declarăm clar că agenția și artistul nostru nu au recurs niciodată la astfel de crimă.
Ne exprimăm regretul că Park Kyung a comis un act de calomnie prin numindu-l (pe Lim Jae Hyun) un infractor. Îl vom face să fie responsabil pentru acțiunile sale negândite și pentru că a împrăștiat zvonuri false, iar noi vom acționa puternic prin măsuri legale.”

Următorii doi artiști care au anunțat că vor lua măsuri legale împotriva lui Park Kyung pentru defăimare sunt Song Ha Ye și Jeon Sang Keun. Declarația agenției artistei Song Ha Ye este mai jos:

„Bună ziua. Aici este agenția lui Song Ha Ye, Plusmedia.
Aici este declarația noastră oficială privind acuzațiile de sajaegi aduse de către un artist anume pe 24 noiembrie.
Mai întâi de toate, vă informăm că toate suspiciunile de sajaegi aduse sunt complet false. Agenția și Song Ha Ye vor acționa puternic prin proceduri legale privind împrăștierea de zvonuri false și defăimare.
La moment, Song Ha Ye primește suport psihologic în urma controversei ce a apărut online. Noi credem că este total neplăcut că (artistul respectiv) a dăunat reputația artistului nostru printr-o postare fără fapte.
Trecând peste, dacă cineva devine ținta pentru măsuri legale prin răspândirea de fapte false, vom acționa legal fără îngăduință sau negocieri.
Noi vom continua să facem tot ce putem pentru a proteja artiștii noștri, și cerem fanilor să trimită iubire și susținere pentru Song Ha Ye.”

Mai jos este declarația agenției lui Jeon Sang Keun:

Bună ziua, aici este agenția lui Jeon Sang Keun.
Vă informăm că suspiciunile de sajaegi aduse de un artist anume pe 24 noiembrie sunt complet false.
Regretăm că acel artist a numit public numele artistului nostru, prin aceasta dăunând grav reputației fără fapte, iar agenția și Jeon Sang Keun vor lua măsuri legale pentru împrăștiere de zvonuri false și defăimare.
Mai mult, plănuim să adunăm date despre calomnia și împrăștierea de zvonuri false online și vom acționa legal împotriva lor.
Mulțumim tuturor celor care oferă susținere artistului Jeon Sang Keun.”

Și Jang Deok Cheol cu Hwang In Wook au anunțat că vor acționa legal împotriva lui Park Kyung și a postării lui problematice de acuzare în sajaegi.

„Bună ziua, aici e LIMEZ Entertainment.
Aceasta este declarația oficială privind un artist anume care a menționat public numele lui Jang Deok Cheol pe 24 noiembrie, prin aceasta dăunând reputației lui.
Mai întâi, considerăm că este neplăcut faptul că (Park Kyung) a dăunat reputației artistului nostru prin declarând un fapt fals fără a-și asuma responsabilitatea ca o persoană publică. Anunțăm că nu vom închide ochii la acest incident și vom acționa legal pentru a proteja artistul nostru. 
Până în ziua de azi, agenția continuă să repare reputația artiștilor noștri care a fost dăunate în urma zvonului ce a apărut online în luna aprilie. Declarația făcută de Park Kyung pe 24 noiembrie a provocat din nou daune agenției și artistului nostru.
Trecând mai departe, noi vom monitoriza (internetul) pentru a ne proteja artiștii. Declarăm că vom acționa legal fără negocieri sau indulgență împotriva răspândirii de zvonuri false și defăimare care au apărut.
Mulțumim fanilor care iubesc și cred în artiștii noștri, inclusiv Jang Deok Cheol, și declarăm încă o dată că noi nu am comis nimic ilegal în legătură cu artiștii noștri.”

Ultima este declarația din partea agenției lui Hwang In Wook:

„Bună ziua. Aici este agenția lui Hwang In Wook, HOW Entertainment.
Anunțăm poziția noastră în legătură cu artistul care a menționat, pe 24 noiembrie, numele lui Hwang In Wook, acuzându-l de sajaegi.
Declarăm că acuzațiile de sajaegi aduse la adresa artistului nostru printr-o postare online sunt complet false. Agenția și Hwang In Wook nu au recurs niciodată la crima numită sajaegi. E regretabil faptul că un artist respectiv a dăunat reputației artistului nostru prin acuzându-l public fără a fi sigur dacă afirmația lui este corectă din punct de vedere al faptelor sau nu.
Nu am reușit să prevenim situația, deci anunțăm că vom acționa conform normelor legale pentru a rezolva această controversă.
Noi vom aduna documente privind împrăștierea de zvonuri false și comentarii malițioase care au apărut în mediul online în urma acelei postări și vom acționa legal fără negocieri.”

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s