Procurorii cer din nou închisoare pentru producătorul și directorul agenției trupei The East Light

Pe 27 noiembrie,  la Curtea Districtului Central din Seul, a  avut loc a treia audiere pentru apelul procesului în cazul de abuz al membrilor trupei The East Light.

Apelul a fost făcut după prima sentință de condamnare din iulie, când producătorul Media Line Entertainment, Moon Young Il, a fost condamnat la doi ani de închisoare sub acuzația de abuz de copii în cazul foștilor membri The East Light Lee Seok Cheol și Lee Seung Hyun, în timp ce CEO-ul agenției, Kim Chang Hwan, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare cu doi ani de probă, pentru că a ajutat la și a comis abuzuri asupra copiilor.

La procesul din 27 noiembrie, procurorii au cerut trei ani de închisoare pentru Moon Young Il și opt luni de închisoare cu doi ani de probă pentru Kim Chang Hwan.

Procurorii au înaintat cererea către instanță cu explicația că inculpații continuă să refuze acuzațiile, nu exprimă remușcări și aruncă vina asupra victimelor.

Moon Young Il a comentat la ședință: „Tot ce pot spune este că îmi pare rău. Am trăit cu regret și m-am uitat înapoi la mine în această perioadă de peste un an. Simt vinovăție nesfârșită, deoarece se pare că acțiunile mele au cauzat prejudicii viitorului lor. Cred că chiar și peste un an, tot ce voi putea spune este că îmi pare rău. Îmi cer scuze față de toți cei implicați în această situație. Voi trăi serios cu regrete. ”

Kim Chang Hwan a spus: „Nu am făcut niciodată nimic rușinos în cei 30 de ani de când lucrez. Întotdeauna am crezut că [artiștii noștri] nu pot primi dragoste din partea publicului dacă nu sunt iubiți de noi. Este doar greșeala lui Moon Young  Il, așa că vă rog să recunoașteți cum mă simt că sunt acuzat greșit.”

Sentința în procesul de apel va fi pronunțată pe 20 decembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s