Son Ye Jin și Hyun Bin înfruntă tot felul de pericole în timp ce se îndrăgostesc

K-drama “Crash Landing On You” oferă un nou spoiler al poveștii de dragoste care va începe să se înfiripe între personajele interpretate de Son Ye Jin și Hyun Bin.

“Crash Landing On You” spune povestea lui Yoon Se Ri (Son Ye Jin), o moștenitoare bogată din Coreea de Sud care este forțată să facă o aterizare de urgență în Coreea de Nord în timpul unei călătorii cu parapanta, din cauza vântului puternic. Acolo sîl întâlnește pe ofițerul nord-coreean Ri Jung Hyuk (Hyun Bin), care se îndrăgostește de ea în timp ce o ascunde și încearcă să o protejeze.

Noul teaser o arată pe Yoon Se Ri în pericol, fugind prin pădurile prin Coreea de Nord, și pe Ri Jung Hyuk care rămâne lângă ea pentru a o ține în siguranță. Ea izbucnește în lacrimi la schimbările bruște cu care se confruntă, iar el o liniștește în timp ce spune: „Ești rănită undeva?” și „O să fie mai bine în curând”.

Căldura lui pare să o facă să aibă încredere în el, și Yoon Se Ri îi zâmbește lui Ri Jung Hyuk. Cei doi poartă conversații profunde și Yoon Se Ri chiar adoarme cu capul pe umărul lui. Ea spune: „Ri Jung Hyuk este o persoană bună. Vreau doar ca Ri Jung Hyuk să fie fericit.”

„Crash Landing on You” urmează să aibă premiera pe 14 decembrie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s